Pálinkát és más hungarikumokat kínál az étterem
A pálinka és más hungarikumok kínálatát nyújtó éttermet nyitott a Panyolai Catering Kft. Budapesten.
Csonka István, az éttermet üzemeltető kft. 60 százalékában tulajdonos Panyolai Szilvórium Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a korábban jónevű vendéglátóegységet tízmillió forintból felújították, és szatmári éttermet, pálinkázót és mintaboltot is nyitnak majd a Duna-part mellett kialakított CET szórakoztató-központban.
A pálinkafőzdében tavaly 150 ezer tonna gyümölcsöt dolgoztak fel és hozzávetőleg 120 ezer palack pálinkát állítottak elő. Tavalyi árbevételük 20 százalékkal növekedett az előző évhez képest, és elérte a 313 millió forintot – közli az MTI-Eco.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Százezrével vásároljuk a speciális élelmiszereket
Intelligens keresőt vezet be a Kifli.hu a speciális étrendet követők…
Tovább olvasom >12 358 rászoruló lakhat jól a Tesco és vásárlói által két nap alatt gyűjtött élelmiszerekből
A tavalyi mennyiséghez képest 100 tonnával több adomány érkezett a…
Tovább olvasom >„Mancs a bajban!” – tízezrek fogtak össze a menhelyi állatokért
Sikerrel zárult a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány…
Tovább olvasom >