Pálinkát és más hungarikumokat kínál az étterem
A pálinka és más hungarikumok kínálatát nyújtó éttermet nyitott a Panyolai Catering Kft. Budapesten.
Csonka István, az éttermet üzemeltető kft. 60 százalékában tulajdonos Panyolai Szilvórium Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a korábban jónevű vendéglátóegységet tízmillió forintból felújították, és szatmári éttermet, pálinkázót és mintaboltot is nyitnak majd a Duna-part mellett kialakított CET szórakoztató-központban.
A pálinkafőzdében tavaly 150 ezer tonna gyümölcsöt dolgoztak fel és hozzávetőleg 120 ezer palack pálinkát állítottak elő. Tavalyi árbevételük 20 százalékkal növekedett az előző évhez képest, és elérte a 313 millió forintot – közli az MTI-Eco.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Félezer luxuslakást épít a spanyol Riviérán Magyarország vezető lakásfejlesztője
Magyarország vezető lakóingatlan-fejlesztője, a Cordia elindítja következő spanyolországi fejlesztését, a…
Tovább olvasom >A FAO élelmiszerár-indexe enyhén emelkedett júliusban
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint az élelmiszer-alapanyagok…
Tovább olvasom >Visszaváltási rendszer: Nagyot lépett előre az italcsomagolások újrahasznosítási aránya
Magyarországon a visszaváltási rendszer (DRS) tavalyi bevezetése óta a gyártók,…
Tovább olvasom >