Pálinkát és más hungarikumokat kínál az étterem
A pálinka és más hungarikumok kínálatát nyújtó éttermet nyitott a Panyolai Catering Kft. Budapesten.
Csonka István, az éttermet üzemeltető kft. 60 százalékában tulajdonos Panyolai Szilvórium Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a korábban jónevű vendéglátóegységet tízmillió forintból felújították, és szatmári éttermet, pálinkázót és mintaboltot is nyitnak majd a Duna-part mellett kialakított CET szórakoztató-központban.
A pálinkafőzdében tavaly 150 ezer tonna gyümölcsöt dolgoztak fel és hozzávetőleg 120 ezer palack pálinkát állítottak elő. Tavalyi árbevételük 20 százalékkal növekedett az előző évhez képest, és elérte a 313 millió forintot – közli az MTI-Eco.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >