A pálinka egyre trendibb
A pálinka élvezeti értékét négy dolog határozza meg döntően. A legalapvetőbb hatást az alapanyag gyakorolja a végtermék, az ízes és illatos pálinka természetére, de az évszázados és modern cefrézési, főzési és érlelési technikák, technológiák alkalmazásával a főzőmester tudásának befolyása sem lebecsülendő.
A pálinka köré épült mítosz, marketing és a fogyasztás körülményei, kultúrája társadalmi szintre emeli e nemes ital élvezetét. „Mi a SPIRITUS PRIMUS-nál hiszünk abban, hogy az erről az első három tényezőről való ismeret, tudás az, ami csodálatossá és érthetővé teszi a pálinka világát. Pillantson be a pálinka készítésének műhelytitkaiba és lebbentse fel a pálinka kultúrájának fátylát szakszerű vezetés mellett! Diplomás főzőmesterünk mindenre válaszol, amit eddig meg sem mert kérdezni” – üzeni a SPIRITUS PRIMUS (1015 Budapest, Várfok u. 8. www.spiritus.co.hu) közleményében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
III. Employer Branding Konferencia: A jövő már jelen?
2025. június 3-án a Pasaréti Közösségi Ház adott otthont a…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek!
Újra várja a pályázatokat a Green Pledge – a kezdeményezés immár harmadik…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >