A pálinka egyre trendibb
A pálinka élvezeti értékét négy dolog határozza meg döntően. A legalapvetőbb hatást az alapanyag gyakorolja a végtermék, az ízes és illatos pálinka természetére, de az évszázados és modern cefrézési, főzési és érlelési technikák, technológiák alkalmazásával a főzőmester tudásának befolyása sem lebecsülendő.
A pálinka köré épült mítosz, marketing és a fogyasztás körülményei, kultúrája társadalmi szintre emeli e nemes ital élvezetét. „Mi a SPIRITUS PRIMUS-nál hiszünk abban, hogy az erről az első három tényezőről való ismeret, tudás az, ami csodálatossá és érthetővé teszi a pálinka világát. Pillantson be a pálinka készítésének műhelytitkaiba és lebbentse fel a pálinka kultúrájának fátylát szakszerű vezetés mellett! Diplomás főzőmesterünk mindenre válaszol, amit eddig meg sem mert kérdezni” – üzeni a SPIRITUS PRIMUS (1015 Budapest, Várfok u. 8. www.spiritus.co.hu) közleményében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megvannak az Év Kereskedője 2024 nyertesek
A Trade magazin idén már 10. alkalommal hívta versenyezni a…
Tovább olvasom >Átvették a Fenntarthatóság szimbóluma verseny 2024 díjait
A Trade magazin ötödször hirdette meg a Fenntarthatóság szimbóluma pályázatot, és…
Tovább olvasom >Kutatók éjszakája – Edukatív és szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket a METU
A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) szeptember 27-én és 28-án első…
Tovább olvasom >