Ötéves a Kaufland húsprogramja
Öt éve indította útjára minőségi hús-programját a Kaufland.

Figyelnek a malacokra
A német kiskereskedő azóta folyamatosan javít az állatjólét-kritériumokon és sikeresen fejlesztette a projektet.
A Kaufland több mint 60 farmmal dolgozik együtt a projektben, ezzel segítve a gazdákat fenntartható fejlődéshez az állattenyésztés kapcsán.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Megvásárolja a Schwarz Csoport a hipermarketeket üzemeltető romániai La Cocoșt
Egy olyan piacon, amelyet a hipermarketek zsugorodása és a diszkontok…
Tovább olvasom >Nyilvános konzultációt indít az Európai Bizottság az uniós állatjóléti jogszabályok korszerűsítéséről
A mezőgazdasági termelés céljából tartott állatok jólétére vonatkozó uniós szabályozás…
Tovább olvasom >Kakaómentes csokoládéval újít a Kaufland
A német Kaufland kakaómentes csokoládéalternatívával készülő saját márkás újdonságokat vezet…
Tovább olvasom >További cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >K&H: a szolgáltató szektor lendülete némileg ellensúlyozza az ipar akadozását
“A GKI frissen publikált konjunktúraindexe 2 ponttal csökkent a legutóbbi…
Tovább olvasom >