Olvasmányos útmutató
Pászti Balázs elmondta, hogy a Szegedi Tudományegyetem a MÉTE támogatásával kiadott egy szakkönyvet, Élelmiszer-technológia mérnököknek címmel. A könyv rendkívül olvasmányos formában, speciális magyar termékeken keresztül – például konyakmeggy-gyártással példálózva – mutat be gyártási folyamatokat az alapanyagtól a késztermékig. Rávilágít a nehézségekre, buktatókra és a siker összetevőire is. Hasznos olvasmány lehet számos olyan, főleg kkv-tulajdonosnak és vezetőnek, akik más területekről érkeztek, akár kényszerből, erre a szép, de ma sajnos kevéssé jövedelmező iparágba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Több a kérdés, mint a válasz: mit árulnak el valójában az Eurostat friss fogyasztási adatai Magyarországról?
Megjelentek az Eurostat 2024-es fogyasztási és gazdasági statisztikái, és ahogy…
Tovább olvasom >Teniszpályányi fagyasztó, 5 szupermarketnyi hűtőraktár, 4 hőzóna és naponta 100 ezer hűtött termék – ilyen a Kifli.hu nyári logisztikája
Naponta közel 100 ezer hűtött és több mint 6600 fagyasztott…
Tovább olvasom >A Heineken 0.0 a mozivászonra gurul: új fejezet a mértékletesség kultúrájában az F1® THE MOVIE-val
A Heineken 0.0 hivatalos partnerként csatlakozott az Apple Original Films F1®…
Tovább olvasom >