Olvasmányos útmutató
Pászti Balázs elmondta, hogy a Szegedi Tudományegyetem a MÉTE támogatásával kiadott egy szakkönyvet, Élelmiszer-technológia mérnököknek címmel. A könyv rendkívül olvasmányos formában, speciális magyar termékeken keresztül – például konyakmeggy-gyártással példálózva – mutat be gyártási folyamatokat az alapanyagtól a késztermékig. Rávilágít a nehézségekre, buktatókra és a siker összetevőire is. Hasznos olvasmány lehet számos olyan, főleg kkv-tulajdonosnak és vezetőnek, akik más területekről érkeztek, akár kényszerből, erre a szép, de ma sajnos kevéssé jövedelmező iparágba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nagy Márton: hosszú távon vissza kell térni a beruházás vezérelte gazdasági növekedéshez
Hosszú távon vissza kell térni a beruházás vezérelte gazdasági növekedéshez…
Tovább olvasom >250 forintos kuponok közel 200 Tescóban = több millió forintnyi kapaszkodó 3600 gyermeknek
Egy bántalmazó kapcsolatban nevelkedett háromgyermekes család életének újrakezdését is támogathatják…
Tovább olvasom >Fiatal tehetség, Szécsi Böbe hangszerelte a SPAR új reklámzenéjét
Negyedik alkalommal rendezték meg Csopakon a Banana Records szervezésében a…
Tovább olvasom >