Olvasmányos útmutató
Pászti Balázs elmondta, hogy a Szegedi Tudományegyetem a MÉTE támogatásával kiadott egy szakkönyvet, Élelmiszer-technológia mérnököknek címmel. A könyv rendkívül olvasmányos formában, speciális magyar termékeken keresztül – például konyakmeggy-gyártással példálózva – mutat be gyártási folyamatokat az alapanyagtól a késztermékig. Rávilágít a nehézségekre, buktatókra és a siker összetevőire is. Hasznos olvasmány lehet számos olyan, főleg kkv-tulajdonosnak és vezetőnek, akik más területekről érkeztek, akár kényszerből, erre a szép, de ma sajnos kevéssé jövedelmező iparágba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Elképesztő összeget közölt a Tesco: 12 milliárd forintnyi Clubcard kupont és utalványt adott vissza hűséges vásárlóinak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az Auchanban megduplázható a nyugdíjasoknak járó élelmiszer-utalványok 30 000 forintos értéke
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Tíz éve van jelen Magyarországon a Pepco – folytatódik az expanzió
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >