Olimpikonok a Budavári Pálinka – és Kolbászfesztiválon
Legjobb sportolóink is kilátogatnak a Budai Várba október 4-7. között, hogy egy utolsót lazítsanak a kemény felkészítő edzések előtt. Csernoviczki Éva, olimpiai bronzérmes cselgáncsozó, Detre Diána legjobb női szörfös olimpikonunk és Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó a kolbászkínálat, a mexikói finomságok és a barátok miatt vesz részt a Budavári Pálinka – és Kolbászfesztiválon.

Bár már elkezdődtek az alapozó edzések, kihasználva a kora őszi jó időt és a hétvégi szabadnapokat, az olimpikonok még fesztiváloznak egyet. A választásuk pedig a Pálinkafesztiválra esett, mint kiderült, több okból.
„A barátaim soha nem hagyják ki ezt a rendezvényt, s miután amikor csak tehetem, velük töltöm a szabadidőmet, nekem is a Várban a helyem. Igaz, én csak nagyon ritkán iszom alkoholt, a jó bulikat és a magyaros ízeket én sem vetem meg” – mondta Detre Dia.
Csernoviczki Évi a mexikói ételek miatt látogat ki a négynapos fesztiválra.
„Nagyon szeretem a csípős, mexikói ételeket és a zenéjüket is imádom, úgyhogy amikor megtudtam, hogy külön udvart alakítanak ki Mexikónak a Pálinkafesztiválon, minden barátomat fölhívtam, hogy megvan a programunk az október 4-i hétvégére” – mesélte lelkesen az olimpikon.
Ungvári Miklósnak szintén a sport az első, de ha koccintani kell, akkor ő legszívesebben pálinkával teszi. „Ha ünnepelek, akkor magyar ember lévén, pálinkával koccintok. Idén pedig még úgy érzem, egy kis ünneplés belefér” – mondta.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A HORECA szektor az Alimentaria+Hostelco 2026-tal közösen formálja a vendéglátás jövőjét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Három díjjal ismerték el a Market Csoport szakmai kiválóságát az ÉVOSZ évzáró gáláján
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Zöld közbeszerzési workshop, hogy a zöld közbeszerzésekben is a jó gyakorlatok terjedjenek el
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
