Olcsóbb az utazás a Bocuse d’Or döntőre
Ahogy arról már hírt adtunk, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete kirándulást szervez Lyonba, a világ legjelentősebb szakácsversenye, a Bocuse d’Or döntőjére, ahová idén először jutott be magyar séf. Az utazás időpontja: 2013. január 26. – 31. (szombat – csütörtök) Lyon a kulinária világának egyik legfőbb központja, sokak szerint Franciaország gasztronómiai kultúrájának bölcsője.
Az Ipartestület örömmel értesíti az érdeklődőket, hogy hosszas tárgyalások és közbenjárások eredményeképpen sikerült jelentős kedvezményeket elérnie a szállás, illetve a belépőjegyek áránál.
Ez a szálláshely a korábban tervezettnél némiképp messzebb van, viszont így egy helyen megoldható a teljes csoport elszállásolása, és csökkennek a részvételi díjak.
Ennek megfelelően a díjak a következőképpen alakulnak:
Részvételi díj: 118.000,-FT/FŐ (MVI Tagok esetében pedig: 108.000,-FT/FŐ)
(Az ár kétágyas szobákban történő elhelyezéssel értendő. Az egyágyas szobák felárasak)
Egyéni utazás esetén:
Szállás díja: 65 euró/fő/éj reggelivel
Transzfer: 5 euró/fő/nap
Lyoni városnézés ára: 20 euró/fő
Legyenek Önök is résztvevői a magyar csapatnak és szurkoljunk együtt Széll Tamásnak és csapatának a lyoni döntőben!
Jelentkezés Fehér-Kaplár Mónikánál (info@mvi.hu) a személyes adatok (név, telefon, e-mail cím) elküldésével.
A jelentkezések beérkezési sorrendben kerülnek feldolgozásra a férőhely erejéig (max. 40 fő).
A jelentkezése akkor tekinthető érvényesnek, ha azt az MVI Titkárság visszaigazolta, és a részvételi díj befizetése is megtörtént.
Részletes program:
Január 26. szombat:
Indulás a délelőtti órákban (kb. 10:00 órakor) autóbusszal Budapestről.Január 27. vasárnap:
Reggel érkezés St-Etienne-i a szállásra. Kávézás egy helyi hangulatos kávézóban. Séta, a környék megismerése.
13:00 Indulás busszal: Lyoni városnézés.
Kb. 17:00-tól szabadprogram a városban.
Fakultatív program: gasztronómiai témájú városnézés.
Kb. 21:00 Indulás busszal vissza a szállásra.
Január 28. hétfő:
Délelőtt: Sirha cukrászverseny.
13:00 Fakultatív program: Beaujolais régiós bor- és kastélytúra, pincelátogatás borkóstolással
18:00 érkezés Lyonba, szabadprogram. Vacsora fakultatívan Michelin csillagos étteremben (a helyi éttermekről listát az elérhetőségekkel összeállítunk, ahol mindenki saját maga intézheti a foglalását, igény esetén segítenek a szervezők).
Kb. 22:00 Indulás busszal vissza a szállásra.
Január 29. kedd:
Délelőtt a lyoni vásárcsarnok megtekintése, majd Sirha szakácsverseny.
18:00 transzfer Lyonba, szabadprogram. Vacsora fakultatívan Michelin csillagos étteremben.
21:00 Indulás busszal vissza a szállásra.
Január 30. szerda:
Sirha szakácsverseny: Széll Tamás ezen a napon versenyez Magyarország színeiben.
Eredményhirdetés.
Kb. 19:00 Indulás haza Magyarországra, tervezett érkezés Budapestre csütörtökön, január 31-én a kora délutáni órákban.
Jelentkezési határidő: 2013. január 5.
A fakultatív programokkal kapcsolatos további részletek és a pontos részvételi díjak, valamint a helyi Michelin csillagos éttermek listája még szervezés alatt van, így azokról később tájékoztatjuk az érdeklődőket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >