Olcsóbb az utazás a Bocuse d’Or döntőre
Ahogy arról már hírt adtunk, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete kirándulást szervez Lyonba, a világ legjelentősebb szakácsversenye, a Bocuse d’Or döntőjére, ahová idén először jutott be magyar séf. Az utazás időpontja: 2013. január 26. – 31. (szombat – csütörtök) Lyon a kulinária világának egyik legfőbb központja, sokak szerint Franciaország gasztronómiai kultúrájának bölcsője.
Az Ipartestület örömmel értesíti az érdeklődőket, hogy hosszas tárgyalások és közbenjárások eredményeképpen sikerült jelentős kedvezményeket elérnie a szállás, illetve a belépőjegyek áránál.
Ez a szálláshely a korábban tervezettnél némiképp messzebb van, viszont így egy helyen megoldható a teljes csoport elszállásolása, és csökkennek a részvételi díjak.
Ennek megfelelően a díjak a következőképpen alakulnak:
Részvételi díj: 118.000,-FT/FŐ (MVI Tagok esetében pedig: 108.000,-FT/FŐ)
(Az ár kétágyas szobákban történő elhelyezéssel értendő. Az egyágyas szobák felárasak)
Egyéni utazás esetén:
Szállás díja: 65 euró/fő/éj reggelivel
Transzfer: 5 euró/fő/nap
Lyoni városnézés ára: 20 euró/fő
Legyenek Önök is résztvevői a magyar csapatnak és szurkoljunk együtt Széll Tamásnak és csapatának a lyoni döntőben!
Jelentkezés Fehér-Kaplár Mónikánál (info@mvi.hu) a személyes adatok (név, telefon, e-mail cím) elküldésével.
A jelentkezések beérkezési sorrendben kerülnek feldolgozásra a férőhely erejéig (max. 40 fő).
A jelentkezése akkor tekinthető érvényesnek, ha azt az MVI Titkárság visszaigazolta, és a részvételi díj befizetése is megtörtént.
Részletes program:
Január 26. szombat:
Indulás a délelőtti órákban (kb. 10:00 órakor) autóbusszal Budapestről.Január 27. vasárnap:
Reggel érkezés St-Etienne-i a szállásra. Kávézás egy helyi hangulatos kávézóban. Séta, a környék megismerése.
13:00 Indulás busszal: Lyoni városnézés.
Kb. 17:00-tól szabadprogram a városban.
Fakultatív program: gasztronómiai témájú városnézés.
Kb. 21:00 Indulás busszal vissza a szállásra.
Január 28. hétfő:
Délelőtt: Sirha cukrászverseny.
13:00 Fakultatív program: Beaujolais régiós bor- és kastélytúra, pincelátogatás borkóstolással
18:00 érkezés Lyonba, szabadprogram. Vacsora fakultatívan Michelin csillagos étteremben (a helyi éttermekről listát az elérhetőségekkel összeállítunk, ahol mindenki saját maga intézheti a foglalását, igény esetén segítenek a szervezők).
Kb. 22:00 Indulás busszal vissza a szállásra.
Január 29. kedd:
Délelőtt a lyoni vásárcsarnok megtekintése, majd Sirha szakácsverseny.
18:00 transzfer Lyonba, szabadprogram. Vacsora fakultatívan Michelin csillagos étteremben.
21:00 Indulás busszal vissza a szállásra.
Január 30. szerda:
Sirha szakácsverseny: Széll Tamás ezen a napon versenyez Magyarország színeiben.
Eredményhirdetés.
Kb. 19:00 Indulás haza Magyarországra, tervezett érkezés Budapestre csütörtökön, január 31-én a kora délutáni órákban.
Jelentkezési határidő: 2013. január 5.
A fakultatív programokkal kapcsolatos további részletek és a pontos részvételi díjak, valamint a helyi Michelin csillagos éttermek listája még szervezés alatt van, így azokról később tájékoztatjuk az érdeklődőket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Protechtor Future Summit: A gazdasági-politikai szakértők már az összeomlást várják, a cégvezérek körében viszont töretlen az optimizmus
Klímaváltozás, járványok, erőforráshiány, biztonsági fenyegetések – válságok mindig is voltak,…
Tovább olvasom >Itt van most Európa legolcsóbb karácsonyi vására
Az erdélyi Nagyszeben karácsonyi vására mára Európa egyik legkedveltebb adventi…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >