Olasz sajtok Mosonmagyaróvárról
Az Óvártej Zrt. félmilliárd forintos, teljes mértékben saját forrásból finanszírozott fejlesztése révén az új gyártósor naponta 20 tonnányi mozzarellát képes feldarabolni és becsomagolni, ez mintegy 240 ezer pizzára elegendő. Az üzemrész bemutatóján elhangzott az is, hogy az Óvártej Zrt. célja, hogy a tradicionális magyar sajtkülönlegességek mellett az olasz sajtokat – mozzarella, stracchino és provoletta – bevezessék a magyar piacon.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Kacsából és a libából nagyjából ilyenkor esszük meg az éves mennyiséget
Hazánkban a kacsa- és a libahús fogyasztása döntően az ünnepi…
Tovább olvasom >Gyengén indult az ősz a kiskereskedelemben
Az előző havi, augusztusi adatokhoz viszonyítva nem indult jól az…
Tovább olvasom >A vásárlókkal együtt segít a Lidl
A Lidl Magyarország a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő kampányához csatlakozott,…
Tovább olvasom >