Olasz sajtok Mosonmagyaróvárról
Az Óvártej Zrt. félmilliárd forintos, teljes mértékben saját forrásból finanszírozott fejlesztése révén az új gyártósor naponta 20 tonnányi mozzarellát képes feldarabolni és becsomagolni, ez mintegy 240 ezer pizzára elegendő. Az üzemrész bemutatóján elhangzott az is, hogy az Óvártej Zrt. célja, hogy a tradicionális magyar sajtkülönlegességek mellett az olasz sajtokat – mozzarella, stracchino és provoletta – bevezessék a magyar piacon.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
KSH: áprilisban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 5,0, az előző havit 2,0 százalékkal haladta meg
2025. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban
Csökkent az élelmiszertermékek világpiaci árának referenciaértéke májusban az előző hónaphoz…
Tovább olvasom >Az euróövezetben nőtt a kiskereskedelmi forgalom áprilisban
Havi és éves összehasonlításban egyaránt nőtt a kiskereskedelmi forgalom az…
Tovább olvasom >