Oktatni magas szinten
Közel két évig tartó előkészítő munka eredményeként nemrégiben megalakult a CulinArtist Academy Közhasznú Alapítvány. A szervezet célja a gasztronómiai oktatás elősegítése, támogatása, valamint saját oktatóközpont létrehozása. A kuratórium elnöke Báthori László, aki az üzleti struktúra kialakításáért és az alapítvány menedzseléséért felel.
Az akadémia megalakulását követően 50 ezer euró értékben ajánlott fel konyhatechnológiai eszközöket az „Év Konyhája” díj idei nyertesének, Takács Lajosnak, és egyúttal felkérték, hogy tiszteletbeli kuratóriumi tagként vállaljon szerepet az alapítvány működésében.
A CulinArtist Academy tevékenységének első lépéseként közel 1 millió forint értékben támogatja a Gourmand Szakiskola eszközbeszerzését, amelyet más oktatási intézmény számára a szakmai együttműködés mellett is elérhetővé kívánnak tenni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >