Öko-evőpálcikák
Meglehet, az ehető evőpálcikák igénybevétele nagyobb, mint kanál rokonaiké, ezért a velük való kísérletezésről egyelőre kevés jó hírt hallani. A japánok viszont – már csak a fenntarthatóság iránti nyitottságuknál fogva is – újra és újra próbálkoznak. Tiszteletre méltóan zöld megközelítéssel készült a tokiói Marushige cukrászat márciusban bemutatott evőeszköze is, csak éppen egy igusa nevű gyékényfajtából! Ennek megfelelőek voltak a kritikák is, amelyek, bizonyára a felhasznált alapanyag miatt, vitriolosan tatamiízűnek csúfolták a pálcikát.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Északra költözik a nyár: ugrásszerűen nő a skandináv turizmus
A nyári hőség és a klímaváltozás hatására egyre több európai…
Tovább olvasom >Catering a köbön – A nap videója
Szakácsok és pincérek csapata készít és szolgál fel naponta háromszor…
Tovább olvasom >