Öko-evőpálcikák
Meglehet, az ehető evőpálcikák igénybevétele nagyobb, mint kanál rokonaiké, ezért a velük való kísérletezésről egyelőre kevés jó hírt hallani. A japánok viszont – már csak a fenntarthatóság iránti nyitottságuknál fogva is – újra és újra próbálkoznak. Tiszteletre méltóan zöld megközelítéssel készült a tokiói Marushige cukrászat márciusban bemutatott evőeszköze is, csak éppen egy igusa nevű gyékényfajtából! Ennek megfelelőek voltak a kritikák is, amelyek, bizonyára a felhasznált alapanyag miatt, vitriolosan tatamiízűnek csúfolták a pálcikát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Részben az utaztatási cégek részvényeinek árfolyamcsökkenése húzza le az európai tőzsdéket
Gyengültek a vezető európai tőzsdemutatók péntek délelőtt elsősorban az utaztatási…
Tovább olvasom >Visit Hungary: Pest, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom adta a legtöbb belföldi turistát tavaly
Minden korábbinál több, közel 18 millió turista érkezett a hazai…
Tovább olvasom >Szakmának és szakembernek egyaránt elismerés
Kőrösi Csoma Sándor-díjat kaptak a Magyar Cukrász Ipartestület vezetői. A…
Tovább olvasom >