Nyuszi ül a…
A többek között Svájcba, Németországba, Hollandiába, Olaszországba nyúlhúst exportáló Tetrabbit Kft. vezetői nemrégiben elérkezettnek látták az időt a hazai csúcsgasztronómia meghódítására is. Az új tartástechnológiát (az úgynevezett padlós vagy Relaxrabbit nyúltartást) kifejlesztő cég látványfőzéssel egybekötött bemutatót tartott a szakma sok neves képviselőjének jelenlétében a Bock Bisztróban.
A Tetrabbit Bíró Lajoshoz többek között tapasztalatszerzés reményében fordult, hiszen a rendkívül kreatív, vendégeinek folyamatosan újdonságokat kínáló séfet a magyar gasztronómia hiteles képviselőjének, a húsok jó ismerőjének tartják. A Bock Bisztró csapata kitett magáért: hetek kísérletező munkája után figyelemre méltó ételsort tettek jó nevű kollégáik elé, azok elkészítési titkaiba is beavatva a szakácsokat. Bár a főzésre precízen előkészített húsokat a séfek feltehetően saját értelmezésükben fogják elkészíteni, a sok jó ötletet tartalmazó Bíró–Varjú-recepteket a kft látványos kiadványban is közreadta.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >