Nyuszi ül a…
A többek között Svájcba, Németországba, Hollandiába, Olaszországba nyúlhúst exportáló Tetrabbit Kft. vezetői nemrégiben elérkezettnek látták az időt a hazai csúcsgasztronómia meghódítására is. Az új tartástechnológiát (az úgynevezett padlós vagy Relaxrabbit nyúltartást) kifejlesztő cég látványfőzéssel egybekötött bemutatót tartott a szakma sok neves képviselőjének jelenlétében a Bock Bisztróban.
A Tetrabbit Bíró Lajoshoz többek között tapasztalatszerzés reményében fordult, hiszen a rendkívül kreatív, vendégeinek folyamatosan újdonságokat kínáló séfet a magyar gasztronómia hiteles képviselőjének, a húsok jó ismerőjének tartják. A Bock Bisztró csapata kitett magáért: hetek kísérletező munkája után figyelemre méltó ételsort tettek jó nevű kollégáik elé, azok elkészítési titkaiba is beavatva a szakácsokat. Bár a főzésre precízen előkészített húsokat a séfek feltehetően saját értelmezésükben fogják elkészíteni, a sok jó ötletet tartalmazó Bíró–Varjú-recepteket a kft látványos kiadványban is közreadta.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Drágul a strandbüfé: már 4289 forint az átlagos „strandkombó” ára a Balatonnál
Mennyibe kerül egy lángos a Balatonnál? 2025 nyarára tovább nőttek…
Tovább olvasom >Tajvan 5 legizgalmasabb desszertje 2025-ben – A nap videója
Adnak a látványra, az biztos! A videóért katt a képre!…
Tovább olvasom >Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >