Nyolcvanmilliós pályázat a disznó- és marhahús népszerűsítésére
Az FVM Magyar Közösségi Agrármarketing Centrum Kht. október és december között kampányolna a vöröshúsok fogyasztása mellett.
A Kht. most megjelent tenderkiírása a kreativitást tartja a
legfontosabbnak, emellett a koncepciónak eredetinek, újszerűnek és
emlékezetesnek is kell lennie, arról nem is szólva, hogy megfelelő
szlogent kell találni. Hangsúlyoznia kell emellett a kampánynak azt is, hogy a
magyar hústermék jóízű, magyaros, egészséges és biztonságos.
Legutóbb a baromfit népszerűsítette a szakma, miután a
madárinfluenza járvány miatt visszaesett a kereslet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szárazság, technológiai verseny és összefogás: beindult a hazai dinnyeszezon
Komoly kihívások közepette indul a 2025-ös magyar dinnyeszezon: a csapadékhiány,…
Tovább olvasom >Romló, de a nemzetgazdasági átlagnál jobb konjunktúra a turizmusban
2025. júniusban a turisztikai cégek 70%-a szolgáltatási árainak növekedéséről számolt…
Tovább olvasom >Áremelkedés, exportcsökkenés, új fogyasztói szokások – így alakult a baromfi- és tojáspiac 2025 első felében
Látványos változások jellemezték 2025 első félévét a hazai baromfi- és…
Tovább olvasom >