Nyolcadik helyen a magyarok a Bocuse d’Or európai válogatóján
A Bocuse d’Or európai döntőjén Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök séfje vezette magyar csapat a nyolcadik helyen végzett, és így továbbjutott a januári világdöntőre. Az eredmény Széll Tamás két évvel ezelőtti győzelme uztán a másodi legjobb magyar eredmény a verseny történetében – Ádámék a világdöntőn is bizonyíthatnak.
A dobogóig csak a skandinávok jutottak el.
1. Norvégia – Christian André PETTERSEN
2. Svédország – Sebastian GIBRAND
3. Dánia – Kenneth TOFT-HANSEN
A továbbjutást jelentő szabadkártyát Olaszország – Martino RUGGIERI kapta.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fiatalok az agrár-élelmezési szektorban a FAO kutatása szerint
„A fiatalok helyzete az agrár-élelmezési rendszerekben” címmel tette közzé ma az…
Tovább olvasom >Egyre többen választják idén a Balatont Horvátország helyett – de nem dőlhetnek hátra a vendéglátósok
Bár erős forgalommal kecsegtet a 2025-ös nyári szezon a Balatonnál,…
Tovább olvasom >Szállodák a fenntarthatóságért
Becslések szerint a kereskedelemben keletkező élelmiszer-pazarlás 10%-áért a szállodák felelősek…
Tovább olvasom >