Nyílt innovációs portált indít a Nomad Foods az Innogettel
A nemzetközi innovációs hálózattal, az Innogettel társult a Nomad Foods egy, az élelmiszeripari technológiai együttműködések felgyorsítását célzó innovációs portál elindításához. A portál célja az élelmiszeripar előtt álló legnyomasztóbb kihívások némelyikére gyors megoldást találni. A platform nyílt lesz olyan akadémikusok, szakértők, start-upok és kkv-k számára, amelyek új együttműködéseket alakítanának az ötletelés, a termékfejlesztés, esetleg a piaci bevezetés szakaszában.
A portál tevékenységei között megjelenik a közös termékfejlesztés, fogyasztói tesztelés és új ökoszisztémák kiépítése. Kezdetben négy területre koncentrál, így például újrahasznosítható papíralapú tálcák és tálak használatának lehetővé tételére a fagyasztott élelmiszerek piacán, vagy a tiszta címkék alkalmazására, amelyek az élelmiszeriparban használt metilcellulóz tulajdonságaival bírnak.
Kapcsolódó cikkeink
A fagyasztók hőmérsékletének növelésével csökkenti karbonlábnyomát a brit Morrisons
A Morrisons legújabb kísérlete keretében szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése érdekében 3°C-kal növeli…
Tovább olvasom >Napelemekkel készül felszerelni olasz gyárát a Nomad Foods
A Nomad Foods fagyasztott élelmiszereket gyártó cég fotovoltaikus panelek telepítését…
Tovább olvasom >Bezárja üzemét Bosznia-Hercegovinában a Nomad Foods
A čitluki gyár bezárása decemberig történik meg és az intézkedéssel…
Tovább olvasom >További cikkeink
MBH Bank: javuló gazdasági kilátások, bővülő beruházások, ugyanakkor átmenetileg növekvő infláció várható 2025-ben
Reálbér-emelkedés, stabilizálódó beruházások és a fogyasztás további élénkülése várható 2025-ben,…
Tovább olvasom >NGM: az áfa-visszatérítést a nyugdíjasok rendkívül egyszerűen vehetik majd igénybe
A nyugdíjasok áfa-visszatérítését érintő, a pontos szabályozásra vonatkozó információk nélküli,…
Tovább olvasom >Mérsékelt optimizmus és javuló kilátások a közép-európai ingatlanszektorban
A közép-európai ingatlanpiaci szereplők többsége arra számít, hogy idén a…
Tovább olvasom >