Nitrogénnel csapolt sörrel újít a Borsodi
November 22-től kapható a Borsodi Nitro, Magyarország első nitrogénnel dúsított világos söre. Az egyedi technológiával készülő láger sör mostantól meghatározott számú vendéglátóhelyen érhető el. A Borsodi Sörgyár a mostani újításával kifejezetten a csapolt sörök rajongóinak kíván kedvezni.
A termék fő különlegességét az adja, hogy a sörhöz már a gyártás során nitrogént adunk, illetve csapoláskor a nitrogén szén-dioxiddal keveredik, ezáltal egyedi látványt és különleges ízt ad a sörnek.
„A Borsodi Sörgyár mintegy 45 éves története során mindig is arra törekedett, hogy innovációi révén hozzájáruljon a hazai sörkultúra fejlesztéséhez. Tettük ezt többek között az első alkoholmentes sör vagy az első dobozos sör bevezetésekor, és tesszük most, a Borsodi Nitro bemutatásával” – emelte ki a sajtóeseményen Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője. „A Borsodi Nitro bevezetésének célja, hogy egy olyan termékkel ajándékozzuk meg a hazai vendéglátóhelyeket, amelyen keresztül különleges sörélményt tudnak nyújtani a fogyasztóinknak” – tette hozzá a vezető.
Az egyedi technológiának köszönhetően a korábban ismert sörökhöz képest a Borsodi Nitro íze könnyű és bársonyos, tökéletesen passzol akár étkezések mellé is. Magyarországon 2017. november 22-étől egyelőre húsz vendéglátóegységben kérhető a pultosoktól, amelyből tizenöt Budapesten, egy Székesfehérváron, három Győrben és egy Pécsett található. A vendéglátóhelyek pontos listája a http://www.borsodi.hu/blogs/aktualitasok/borsodi-nitro oldalon érhető el.
Kapcsolódó cikkeink
A kisüzemi sörfőzdék a sörkultúra megújításának motorjai
Értékközpontú alternatívát kínálnak a kisüzemi sörfőzdék a nagyipari termelés mellett,…
Tovább olvasom >Szigorítanák az alkoholszabályozást a csehek – egyre többen támogatják a korlátozásokat
A cseh lakosság jelentős része szigorúbb fellépést sürget az alkoholfogyasztás…
Tovább olvasom >Ahol a nagyok csapolnak
A Magyar Sörgyártók Szövetségének 2024-es jelentése szerint 2024-ben a hordós…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >Préda Máté a DODO új magyarországi vezetője
Az utolsó kilométeres, okoslogisztikai szolgáltatásokat kínáló DODO Préda Mátét bízta…
Tovább olvasom >Szobaszervíz helyett ételrendelés – házhoz megy a lángos
Egyre több turista rendel ételt a szállására a foodora nemzetközi…
Tovább olvasom >