Nincs értelme a fruktóz glukózzal való kiváltásának
🎧 Hallgasd a cikket:
Breaking news: a Current Opinion in Lipidology című lap februári számában megjelent cikk szerint az elhízás egyik legfontosabb faktoraként számon tartott fruktóz az ételben ugyanakkora adagokkal és kalóriatartalommal számolva nem okoz nagyobb karokat az emberi szervezetnek, mint a glukóz. A torontói St. Michael's intézetben végzett kutatások szerint – legalábbis egészségvédelmi okokból – nincs értelme a két alapanyag cseréjének a tömegtermékekben.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >