Új ügyvezető igazgató a Gundel Étterem élén
Peter Knoll (képünkön) személyében 2018. február 1-től új szakember veszi át a Gundel Étterem ügyvezető igazgatói pozícióját. A turizmus-vendéglátás területén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező igazgató nem először lát el vezetői feladatokat Magyarországon. Németországi, kínai, nagy-britanniai, oroszországi és észtországi szállodák után dolgozott a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal Resident Managereként is, valamint négy éven keresztül vezette a Kempinski Hotel Corvinus értékesítési és marketing folyamatait is. Később a Kempinski csoport több szállodájában is (Csehország, Szlovákia, Horvátország, Jordánia, Ausztria) szállodaigazgatói kinevezést kapott.
A hónap végén távozó Bándoli Attila 2014-ben lett a Gundel Étterem ügyvezető igazgatója, miután hét éven keresztül dolgozott helyettesként. Pályafutását még a HungarHotelsnél kezdte 1971-ben, a Hungaria Szállóban (ma Hotel Hungaria City Center) éttermi vezető, később éttermi igazgató lett. 2005 és 2008 között a Gundel Éttermet is tulajdonló Danubius Hotels Group szovátai szállodáinak igazgatói posztját töltötte be. A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének elnökségi tagjaként is évek óta segíti a turizmus-vendéglátás szakma versenyképességének javítását.
Mint ismeretes, Merczi Gábor séf a közelmúltban távozott a Gundel konyhájának éléről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >