Új ügyvezető igazgató a Gundel Étterem élén
Peter Knoll (képünkön) személyében 2018. február 1-től új szakember veszi át a Gundel Étterem ügyvezető igazgatói pozícióját. A turizmus-vendéglátás területén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező igazgató nem először lát el vezetői feladatokat Magyarországon. Németországi, kínai, nagy-britanniai, oroszországi és észtországi szállodák után dolgozott a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal Resident Managereként is, valamint négy éven keresztül vezette a Kempinski Hotel Corvinus értékesítési és marketing folyamatait is. Később a Kempinski csoport több szállodájában is (Csehország, Szlovákia, Horvátország, Jordánia, Ausztria) szállodaigazgatói kinevezést kapott.
A hónap végén távozó Bándoli Attila 2014-ben lett a Gundel Étterem ügyvezető igazgatója, miután hét éven keresztül dolgozott helyettesként. Pályafutását még a HungarHotelsnél kezdte 1971-ben, a Hungaria Szállóban (ma Hotel Hungaria City Center) éttermi vezető, később éttermi igazgató lett. 2005 és 2008 között a Gundel Éttermet is tulajdonló Danubius Hotels Group szovátai szállodáinak igazgatói posztját töltötte be. A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének elnökségi tagjaként is évek óta segíti a turizmus-vendéglátás szakma versenyképességének javítását.
Mint ismeretes, Merczi Gábor séf a közelmúltban távozott a Gundel konyhájának éléről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >