Nespresso, a Bocuse d’Or szakácsművészeti verseny partnere
A Nespresso a Bocuse d’Or szakácsművészeti verseny 2011-es lyoni döntőjének hivatalos partnere. A márka a három Michelin csillaggal kitüntetett francia chef, Christian Le Squer (Ledoyen, Paris) vezetésével olyan innovatív étel- és italkompozíciókat is bemutat a rendezvényen, melyekben a kávé a legmeglepőbb formákban jelenik meg.
A Nespresso ismét a kiváló ízek és a minőség mellett teszi le voksát: immár második alkalommal a „gasztroolimpiaként” elhíresült Bocuse d’Or szakácsművészeti verseny kávészponzora. A rangos eseményre január 25-26-án Lyonban kerül sor, ahol az a 24 chef mérheti össze tudását és kreativitását, aki 56 ország több száz jelentkezője közül 2010 folyamán a legjobbnak bizonyult.
A márka maga is meglepő alkotásokkal jelentkezik: gasztronómiai alkotóműhelye, az Atelier de Création keretében Grand Cru őrleményeinek felhasználásával készült gasztrokölteményekkel kápráztatja el a verseny résztvevőit és az érdeklődőket. A 2009-ben alakult Nespresso Atelier de Création-t ezúttal a három Michelin csillaggal kitüntetett francia chef, Christian Le Squer vezeti, aki idén olyan mestereket követ, mint Ramón Frexia (2 Michelin csillag, spanyol), vagy Paco Pérez (2 Michelin csillag, spanyol).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >FRUIT LOGISTICA 2025: Gyümölcsöző kapcsolatok a frissáru globális piacán
A FRUIT LOGISTICA, a világ vezető frissáru-ipari szakkiállítása, 2025. február…
Tovább olvasom >