Nemzetközi építészeti díj egy budapesti étteremnek
Az este’r partners belsőépítészeti koncepciója alapján megvalósuló Zazie Bistro & Bar belsőépítészeti megoldásai a nemzetközi építészeti szakmának is felkeltették a figyelmét. A BigSEE ljubljanai nemzetközi designdíj Winner kategóriájának nyerteseként a Zazie-nak lehetősége nyílik a legjobb közép-európai építészeti és belsőépítészeti megoldások között megmérettetni magát.
A cikk a Trade magazin 2024/6-7. lapszámában olvasható.
A belsőépítész-iroda alapítója, Radnóczy Eszter tervezte a MOL Campus földszintjén található helyet, melynek konyháját Bíró Dániel séf vezeti. Az igazi áramlásélményt kínáló helyszínen nemcsak az ételek, hanem a hangulat is ráadásért kiállt, hiszen Budapesten sehol máshol nincs olyan étterem, ahol ilyen Duna-élménye lehet a vendégnek. Tereinek gördülékenységét a folyó áramlása befolyásolja, amely a helyet befogadó épület üvegfelületéről is kivehető.
A tervezőcsapat a Zazie-val a londoni Restaurant & Bar Design Awardson is pályázott, amely a világ legkreatívabb helyeinek ad helyet. //
Kapcsolódó cikkeink
A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Már minden Auchan-áruházban lehet muncholni
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Business Superbrands-díj a METRO Gasztroakadémiának
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: augusztusban újabb rekordot döntött a hazai turizmus, közel 2,8 millió vendég 7,3 millió vendégéjszakát töltött el a magyarországi szálláshelyeken
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Utazási trendek az őszi szünetben: a magyarok a tengerparton hosszabbítják meg a nyarat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Étel és tudomány
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >