Nemzetközi építészeti díj egy budapesti étteremnek
Az este’r partners belsőépítészeti koncepciója alapján megvalósuló Zazie Bistro & Bar belsőépítészeti megoldásai a nemzetközi építészeti szakmának is felkeltették a figyelmét. A BigSEE ljubljanai nemzetközi designdíj Winner kategóriájának nyerteseként a Zazie-nak lehetősége nyílik a legjobb közép-európai építészeti és belsőépítészeti megoldások között megmérettetni magát.
A cikk a Trade magazin 2024/6-7. lapszámában olvasható.
A belsőépítész-iroda alapítója, Radnóczy Eszter tervezte a MOL Campus földszintjén található helyet, melynek konyháját Bíró Dániel séf vezeti. Az igazi áramlásélményt kínáló helyszínen nemcsak az ételek, hanem a hangulat is ráadásért kiállt, hiszen Budapesten sehol máshol nincs olyan étterem, ahol ilyen Duna-élménye lehet a vendégnek. Tereinek gördülékenységét a folyó áramlása befolyásolja, amely a helyet befogadó épület üvegfelületéről is kivehető.
A tervezőcsapat a Zazie-val a londoni Restaurant & Bar Design Awardson is pályázott, amely a világ legkreatívabb helyeinek ad helyet. //
Kapcsolódó cikkeink
A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
Mindössze egy évvel a megnyitásukat követően a MOL Campus mindkét…
Tovább olvasom >Már minden Auchan-áruházban lehet muncholni
Május elejétől már minden Auchanban az eredeti árhoz képest akár…
Tovább olvasom >Business Superbrands-díj a METRO Gasztroakadémiának
2024-ben a METRO Magyarország tudásközpontja, a METRO Gasztroakadémia is elnyerte…
Tovább olvasom >További cikkeink
Otthon főz a magyar fiatal – nem trendi a gyorsétterem
A magyar fiatalok többsége ritkán vagy egyáltalán nem jár gyorsétterembe,…
Tovább olvasom >KSH: a turisztikai szálláshelyeken a vendégek száma (1,4 millió) 17, a vendégéjszakáké (3,4 millió) 16 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit áprilisban
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4…
Tovább olvasom >MBH gyorselemzés: Újabb hónapban remekelt a turisztikai ágazat
Március után, áprilisban ismét pörgött a turizmus: a vendégek száma…
Tovább olvasom >