Nemzeti érték lett a tiszai halászlé
A huszonötödik alkalommal megrendezett Tiszafüredi Halas Napokon jelentette be Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter hogy a tiszai halászlé jó úton halad a hungarikummá váláshoz. A hungarikum Bizottság a közelmúltbeli döntésével a nemzeti értéktárba emelte ezt a régi, népi eredetű ételt, amely a magyar életérzés elválaszthatatlan részét képezi. (munkatársunktól)
Kapcsolódó cikkeink
Szombaton rendezik meg az idei tiszacsegei halászléfesztivált
Ezreket várnak szombaton a csegei Tisza-partra, ahol immár tizennegyedik alkalommal…
Tovább olvasom >Halünneppé tennék július második szombatját a bajai hungarikum révén
Országos halünnepet szeretnének július második szombatján a bajaiak. A Bajai…
Tovább olvasom >Több mint tízezer embert várnak a tiszacsegei halászléfesztiválra
Több mint tízezer embert várnak idén is a tiszacsegei halászléfesztiválra,…
Tovább olvasom >További cikkeink
A lakosság harmada keresi még, hogyan tudna egészségesebben étkezni, és csak minden negyedik magyar táplálkozik tudatosan
Az étkezés nemcsak testünk megfelelő működésének alapja, hanem kritikus szerepe…
Tovább olvasom >Lezajlott az első Fenntartható Csomagolás Fórum
2025. június 4-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre az…
Tovább olvasom >Az Innovációk napján átadtuk az „Inno d’Or – Év innovációja 2025” díjakat
Idén ötödik alkalommal került megrendezésre a Trade magazin által életre…
Tovább olvasom >