Nem érdemes élelmiszert vinnünk a horvátországi nyaralásra
Bár idén már vihetnek ki élelmiszert a magyar turisták, nem érdemes cipekedni, mert a horvátországi árak hasonlóak, mint az itthoniak.
A kávézók, éttermek, kifőzdék nem emeltek árat, drágulást csak azok éreznek, akik rossz árfolyamon váltják a kunát vagy az eurót.
Néhány hónapja a gyenge forint miatt még tömegesen jártak át a horvátok a határmenti magyar városokba vásárolni. Akkor még az Adria is jóval drágábbnak tűnt volna a magyarok szemében. Az elmúlt hetek forinterősödése után azonban a tengerparti árak többnyire ugyanolyanok, mint a magyarországiak, a középkategóriás éttermek sem drágultak – írja a Híradó Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >Cukorbetegség világnapja: metrómegállókban ellenőrizhetjük a vércukorszintünket
Utazás közben is tehetnek az egészségükért azok, akik november 14-én,…
Tovább olvasom >Szivárványból hajtogatott bagel – A nap videója
Színpompás másfél perces film arról, hogyan készül Brooklyn (és valószínűleg…
Tovább olvasom >