Négy klasszikus és egy különleges ízben hódítanak a Philadelphia krémsajtok

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 07. 10:56

A Philadelphia krémsajtot már a 19. század vége óta háziasszonyok milliói használják világszerte a legkülönfélébb hideg és meleg ételek elkészítésére. A márka a megbízható minőség mellett különleges ízvilágával is kiemelkedik a krémsajtok közül. A hazánkban már kapható négy klasszikus Philadelphia krémsajt család idén egy ötödik taggal bővült, s már a Milka csokoládés ízesítésű változat is elérhető a boltok polcain.

A Philadelphia Milka a natúr krémsajt és az alpesi tejcsokoládé házasításával jött létre, egy új műfajt teremtve az édes és a sós szendvicskrémek között. Nemcsak szendvicsekhez ideális választás, de rengeteg desszert és sütemény elkészítéséhez használható. Akár édes vagy sós desszertekhez, vagy mascarpone sajt helyett is ideális. Kereskedelmi forgalomban 150 grammos kiszerelésben vásárolható meg.

A Natúr, a Light, a Zöldfűszeres és a Feta és Uborka ízesítésű változatok is egyaránt fogyaszthatóak hidegen, szendvicsek alapjaként, de főzéshez is kiválóan alkalmazhatóak. Ezzel nemcsak megkönnyítik a modern háziasszonyok dolgát a konyhában, de minden alkalommal a megszokott minőséget és ízt is biztosítják a vásárlóknak, így az elkészített ételek is látványos sikert arathatnak. A Philadelphia krémsajtokkal könnyedén helyettesíthető a főzőtejszín, a tejföl, a vaj, a margarin, vagy különböző sajtok is. A Philadelphia krémsajtok remek megoldást kínálnak mindazoknak, akik nem csak a gyorsaságra, de a minőségi és egészséges ételek fogyasztására is törekednek.

Valamennyi sós Philadelphia krémsajt 125 grammos kiszerelésben vásárolható meg. A klasszikus natúr krémsajt mellett 1985 óta már a light és zöldfűszeres verzió is a vásárlók nagy kedvencévé vált, 2010-ben pedig a fetás és uborkás Philadelphia nyűgözte le az ínyenceket, akik szeretik a kecske- és juhsajtot is.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek