Nébih: nem jelölt tej allergén miatt többféle szeletet vont ki a forgalomból a Tesco
Nem jelölt tej allergén miatt a TESCO-Global Zrt. „Tesco Plant Chef Protein Vegan Bar” és „Tesco Free From GM” termékeket hívott vissza a forgalomból – közölte a a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel pénteken.

Allergén a láthatáron (illusztráció)
Az érintett termékek a Tesco Plant Chef Protein Vegan Bar chocolate/toffee/strawberry 40 grammos és Tesco Free From GM pisztáciás/kesu szelet 35 grammos termék.
A Nébih tájékoztatása szerint a termékek a tejre érzékeny fogyasztóknál allergiás reakciókat válthatnak ki, ezért esetükben a fogyasztásuk kerülendő.
A termékvisszahívás és forgalomból kivonás valamennyi minőségmegőrzési idejű és tételszámú terméket érinti. Az érintett termékek bármelyik Tesco üzletbe visszavihetők, a termékek árát blokk nélkül is visszatérítik. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit – írták.
Kapcsolódó cikkeink
Meghosszabbított határidővel, november 14-ig lehet pályázni a Tesco programjában a helyi fiatalok és közösségek jövőjére biztosított támogatásért
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Új vizekre evezett a Szupermenta: horgásztavakat teszteltek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >3,1 millió QR-kód beolvasással a top5 legtöbbet letöltött app közé került a Tesco Clubcard alkalmazása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mutassa be innovációját a SIRHA Budapest 2026 kiállításon!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ritmusváltás előtt a magyar intermodális forgalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Sok hazai cég a Wolttal digitalizálta működését, főleg az extra rendelések miatt lépnek fel a platformra a boltok és az éttermek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

