Nébih: natur mandulát és lenmagot hívott vissza a Tesco
Natur mandulát és lenmagot hívott vissza a Tesco Globál Zrt. kártevő lehetséges jelenléte, valamint határérték feletti peszticid szennyezettség miatt – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.

Irány vissza a boltba
A mandula esetében a visszahívás a 200 grammos 2024. június 27.-i minőségmegőrzési idővel rendelkező, valamint az 500 grammos 2024. június 26.-i és 27.-i minőségmegőrzési idővel rendelkező TS natur mandulára és a lédig natur mandulabélre vonatkozik.
A lenmagnál a Tesco a TS Lenmag 200 grammos kiszerelésű termékét, mely 2024. május 10.-i minőségmegőrzési idővel rendelkezik, tételazonosítója: E11230261D.
Mindhárom termék gyártója az ENCINGER SK s.r.o.
A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a megadott azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el!
A termékek a vásárlás helyére vagy bármelyik magyarországi Tesco áruházba visszavihetők, ahol a vásárlást igazoló számla, vagy nyugta hiányában is kicserélik, vagy visszatérítik annak árát.
Kapcsolódó cikkeink
A Shopper Park Plus Nyrt. Szlovákiában felvásárolt egy kiskereskedelmi park portfóliót
A Shopper Park Plus Nyrt. (SPP) felvásárolt Szlovákiában egy Tesco-központú…
Tovább olvasom >Csomagolási hiba miatt chipset hív vissza a Szentkirályi Magyarország Kft.
Csomagolási hiba miatt hív vissza chipseket a Szentkirályi Magyarország Kft.,…
Tovább olvasom >Újra megjelent a madárinfluenza Csongrád-Csanád vármegyében
Madárinfluenza vírus jelenlétét mutatta ki Csongrád-Csanád vármegyében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >