Nébih: bébiételt vontak ki a forgalomból
Műanyagra emlékeztető idegen anyag miatt visszahívták a forgalomból az OVKO márkájú, körte almával hozzáadott cukor nélkül elnevezésű bébidesszert egyes tételeit – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.
A tájékoztatás szerint a Nébih ügyfélszolgálatára pénteken érkezett a közérdekű bejelentés, a panaszos csomagolóanyag szerű idegen anyagot talált a bébidesszertben.
A forgalmazó elővigyázatosságból visszahívta az érintett termékeit, az ezzel kapcsolatos információkat a honlapján, az ovko.hu oldalon is közzétette – írták.
Az érintett termék neve OVKO körte almával hozzáadott cukor nélkül 5 hó 190 gramm (EAN kódja: 8586019161175) lejárati ideje: 07.12.2020.
A cég honlapján közzétett tájékoztatás szerint vizsgálatot indítottak az ügy tisztázására.
A Nébih és a cég is azt kérte, hogy aki vásárolt ebből a minőségmegőrzési idejű termékből, akkor azt vigye vissza abba az üzletbe, ahol vásárolta. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Meglepetés a retekvetőmagok között – avagy itt a legfrissebb Szupermenta-teszt
A Szupermenta program legújabb terméktesztjén retekvetőmagokat vizsgáltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági…
Tovább olvasom >Befejeződött az RSZKF betegséggel fertőzött telepek felszámolása
A ragadós száj-és körömfájás (RSZKF) harmadik és negyedik kitörésével érintett…
Tovább olvasom >Befejeződött az RSZKF betegséggel fertőzött telepek felszámolása
A ragadós száj-és körömfájás (RSZKF) harmadik és negyedik kitörésével érintett…
Tovább olvasom >További cikkeink
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a NOE és a CBA közös húsvéti akcióján
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a Nagycsaládosok Országos…
Tovább olvasom >A digitális detox a húsvéti böjt idején: az addiktív telefonhasználat sokkal súlyosabb és általánosabb probléma, mint gondoljuk
A húsvéti böjt hagyományosan a befelé fordulás, a lemondás és…
Tovább olvasom >Kegyetlen április fagykárok: akár 100%-os terméskiesés is előfordulhat
Az április eleji tavaszi fagyok ismét komoly problémát okoztak a…
Tovább olvasom >