Muscosecco
A magyarok még mindig az édes pezsgőt preferálják, de egyértelmű elmozdulás tapasztalható a száraz, félszáraz ízek felé, és nem csak a drágább pezsgők kategóriájában. A Törley most húzott egy nagyot: illatos szőlőből, száraz iskolázásban készült a Törley tankpezsgőcsalád legújabb tagja, a Muscosecco. Cserszegi Fűszeres szőlőből készült bort erjesztettek pezsgővé, aminek illatát Irsai Olivér szőlő mustjával fokozták, és cukortartalmát 20 g/l-re emelték. Kategóriateremtő kreatív próbálkozás! //
Kapcsolódó cikkeink
Nyárindító bor és pezsgő ünnep a Szabadság téren
A nagy sikerű Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep…
Tovább olvasom >Rangos nemzetközi díjjal ismerték el a Törley Alkoholmentes Rosé-t
Újabb bravúrt ért el az alkoholmentes Törley. A Londonban zajló…
Tovább olvasom >Stílus újragondolva- megújult a Hungaria pezsgő!
Új, a stílust és az eleganciát még inkább hangsúlyozó külsővel…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >