Muscosecco
A magyarok még mindig az édes pezsgőt preferálják, de egyértelmű elmozdulás tapasztalható a száraz, félszáraz ízek felé, és nem csak a drágább pezsgők kategóriájában. A Törley most húzott egy nagyot: illatos szőlőből, száraz iskolázásban készült a Törley tankpezsgőcsalád legújabb tagja, a Muscosecco. Cserszegi Fűszeres szőlőből készült bort erjesztettek pezsgővé, aminek illatát Irsai Olivér szőlő mustjával fokozták, és cukortartalmát 20 g/l-re emelték. Kategóriateremtő kreatív próbálkozás! //
Kapcsolódó cikkeink
Minden korty egy új fejezet – teljesen megújul és szintet is lép a BB bor- és pezsgőcsalád
A borkészítés minden fázisát elemezve és átgondolva, a legújabb trendeknek…
Tovább olvasom >Nemzetközi szinten csökken, itthon nő a pezsgőfogyasztás
A pezsgő mindig is a luxus szimbóluma volt, amelyet az…
Tovább olvasom >Hungaria-partnertalálkozó
Partnertalálkozóval ünnepelte a Hungaria pezsgőmárka 70 éves születésnapját. A május…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megújult Budapest egyik legforgalmasabb ételudvara
Teljes körű felújításon esett át az Indotek Group üzemeltetésében működő…
Tovább olvasom >Itt a figyelmeztetés: ennyi pálinkát szabad főzni évente jövedékiadó-mentesen
Évente legfeljebb 86 liter párlat állítható elő magánfőzőként jövedékiadó-mentesen, és…
Tovább olvasom >