Muscosecco
A magyarok még mindig az édes pezsgőt preferálják, de egyértelmű elmozdulás tapasztalható a száraz, félszáraz ízek felé, és nem csak a drágább pezsgők kategóriájában. A Törley most húzott egy nagyot: illatos szőlőből, száraz iskolázásban készült a Törley tankpezsgőcsalád legújabb tagja, a Muscosecco. Cserszegi Fűszeres szőlőből készült bort erjesztettek pezsgővé, aminek illatát Irsai Olivér szőlő mustjával fokozták, és cukortartalmát 20 g/l-re emelték. Kategóriateremtő kreatív próbálkozás! //
Kapcsolódó cikkeink
Rangos nemzetközi díjjal ismerték el a Törley Alkoholmentes Rosé-t
Újabb bravúrt ért el az alkoholmentes Törley. A Londonban zajló…
Tovább olvasom >Stílus újragondolva- megújult a Hungaria pezsgő!
Új, a stílust és az eleganciát még inkább hangsúlyozó külsővel…
Tovább olvasom >Magyar pezsgők sikere a 2024-es Pezsgő Világbajnokságon
Több magyar pezsgőpincészet is kiemelkedő eredményeket ért el a 2024-es…
Tovább olvasom >További cikkeink
A nyár a Balatoné
Az idei nyáron a teljes magyarországi vendégéjszakák majdnem harmadát a…
Tovább olvasom >A Starbucks újra személyes üzeneteket tesz a kávéspoharakra
A Starbucks új vezérigazgatója, Brian Niccol irányításával visszatér ahhoz a…
Tovább olvasom >Új Guinness rekord: 112 méteres Dobos-torta készült!
Guiness rekordot döntöttek a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C.…
Tovább olvasom >