Muscosecco
A magyarok még mindig az édes pezsgőt preferálják, de egyértelmű elmozdulás tapasztalható a száraz, félszáraz ízek felé, és nem csak a drágább pezsgők kategóriájában. A Törley most húzott egy nagyot: illatos szőlőből, száraz iskolázásban készült a Törley tankpezsgőcsalád legújabb tagja, a Muscosecco. Cserszegi Fűszeres szőlőből készült bort erjesztettek pezsgővé, aminek illatát Irsai Olivér szőlő mustjával fokozták, és cukortartalmát 20 g/l-re emelték. Kategóriateremtő kreatív próbálkozás! //
Kapcsolódó cikkeink
Törley ICE PiNK!: idén már rózsaszínben is varázsol a jégre töltött pezsgő
Ahogy tavaly a Törley ICE, úgy idén a Törley ICE…
Tovább olvasom >Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője
Budapest páratlan kikapcsolódási lehetőségét és gasztronómiai élményét kínáló helye, a…
Tovább olvasom >A világelitben két François pezsgő!
Bravúros eredményt értek el a napokban a François pezsgők. A François…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >