Muscosecco
A magyarok még mindig az édes pezsgőt preferálják, de egyértelmű elmozdulás tapasztalható a száraz, félszáraz ízek felé, és nem csak a drágább pezsgők kategóriájában. A Törley most húzott egy nagyot: illatos szőlőből, száraz iskolázásban készült a Törley tankpezsgőcsalád legújabb tagja, a Muscosecco. Cserszegi Fűszeres szőlőből készült bort erjesztettek pezsgővé, aminek illatát Irsai Olivér szőlő mustjával fokozták, és cukortartalmát 20 g/l-re emelték. Kategóriateremtő kreatív próbálkozás! //
Kapcsolódó cikkeink
Elkészült Váli Péter különlegessége: 6 évig seprőn érlelt Budai zöld pezsgő
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Százharminc kisebb-nagyobb borászat készít ma pezsgőt Magyarországon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Minden korty egy új fejezet – teljesen megújul és szintet is lép a BB bor- és pezsgőcsalád
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rangos koktélverseny
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Már egzotikus utazás is rendelhető az Uberről
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Asztalfoglalás indult az őszi Országos Étterem Hétre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >