Munkahelyi étkezés egészségesen
A melegétel-utalványt elfogadó éttermek bevételének 20-30 százalékát a munkaidőben utalványokkal fizető vendégek teszik ki. A Sodexo Pass célja, hogy a csatlakozó éttermi partnerek megtarthassák, sőt, növelhessék forgalmukat.
A béren kívüli juttatások szakértőjének számító Sodexo Pass MELEGÉTEL utalványához kapcsolódóan létrehozta a Vitál Klubot. A folyamatosan bővülő hálózatba kizárólag azok az utalványt elfogadó éttermek léphetnek be, melyek megfelelnek a dietetikus által felállított kritériumrendszernek. A kiválasztott éttermek már meglévő étlapjukat Bereznay Tamás, a Kárpátia Étterem és a Sodexo Vitál Klub séfjének korszerű és egészséges receptjeivel színesíthetik. Bereznay kéthavonta új ötletekkel segíti a vendéglátósokat, hogy ételkínálatuk megfeleljen a program kritériumainak. Az első időszakban, amely június 30-ig tart, különböző ízvilágú szárnyas ételek közül válogathatnak, úgy mint a citromos-chilis csirkecombok vagy a pulykabrassói paprikával és paradicsommal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Samsung AI Hybrid Cooling technológiával rendelkező hűtőszekrényeket mutat be a CES 2025 kiállításon
A Samsung a CES® 2025 kiállításon mutatja be legújabb, AI…
Tovább olvasom >2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >