Munkahelyi étkezés egészségesen
A melegétel-utalványt elfogadó éttermek bevételének 20-30 százalékát a munkaidőben utalványokkal fizető vendégek teszik ki. A Sodexo Pass célja, hogy a csatlakozó éttermi partnerek megtarthassák, sőt, növelhessék forgalmukat.
A béren kívüli juttatások szakértőjének számító Sodexo Pass MELEGÉTEL utalványához kapcsolódóan létrehozta a Vitál Klubot. A folyamatosan bővülő hálózatba kizárólag azok az utalványt elfogadó éttermek léphetnek be, melyek megfelelnek a dietetikus által felállított kritériumrendszernek. A kiválasztott éttermek már meglévő étlapjukat Bereznay Tamás, a Kárpátia Étterem és a Sodexo Vitál Klub séfjének korszerű és egészséges receptjeivel színesíthetik. Bereznay kéthavonta új ötletekkel segíti a vendéglátósokat, hogy ételkínálatuk megfeleljen a program kritériumainak. Az első időszakban, amely június 30-ig tart, különböző ízvilágú szárnyas ételek közül válogathatnak, úgy mint a citromos-chilis csirkecombok vagy a pulykabrassói paprikával és paradicsommal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >9 kg ramen 2 perc alatt – A nap videója
Evőversenyt nézünk, bizonyos fenntartásokkal…
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >