Munkahelyi étkezés egészségesen
A melegétel-utalványt elfogadó éttermek bevételének 20-30 százalékát a munkaidőben utalványokkal fizető vendégek teszik ki. A Sodexo Pass célja, hogy a csatlakozó éttermi partnerek megtarthassák, sőt, növelhessék forgalmukat.
A béren kívüli juttatások szakértőjének számító Sodexo Pass MELEGÉTEL utalványához kapcsolódóan létrehozta a Vitál Klubot. A folyamatosan bővülő hálózatba kizárólag azok az utalványt elfogadó éttermek léphetnek be, melyek megfelelnek a dietetikus által felállított kritériumrendszernek. A kiválasztott éttermek már meglévő étlapjukat Bereznay Tamás, a Kárpátia Étterem és a Sodexo Vitál Klub séfjének korszerű és egészséges receptjeivel színesíthetik. Bereznay kéthavonta új ötletekkel segíti a vendéglátósokat, hogy ételkínálatuk megfeleljen a program kritériumainak. Az első időszakban, amely június 30-ig tart, különböző ízvilágú szárnyas ételek közül válogathatnak, úgy mint a citromos-chilis csirkecombok vagy a pulykabrassói paprikával és paradicsommal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
December 10-én vehetik át Michelin-elismeréseiket a legkiválóbb hazai éttermek
Idén ismét ünnepélyes díjátadón hozza nyilvánosságra a MICHELIN Guide, mely…
Tovább olvasom >Budapest Cocktail Week
Az italkultúra ismert és elismert szakembereit, valamint a koktélok szerelmeseit…
Tovább olvasom >Sisakparkoló – A nap képe
Kreatív ötlet egy talán sokat ígérő célcsoport gondjainak megoldására a…
Tovább olvasom >