Műanyag alternatívát tesztel a Burger King
Zöld csomagolási pilot-programot indít a Burger King az év hátralévő részére, hogy csökkentse környezeti lábnyomát.

Műanyag-alternatívával is ugyanolyan finom a hamburger
A Miamiban zajló tesztidőszak alatt 51, a Burger King tulajdonában lévő étterem alternatívákat kínál a leggyakrabban használt műanyag eszközökre, például villákra, kanalakra, késekre, szívószálakra, pohárfedőkre és szalvétákra.
A műanyag-alternatívák többek között olyan anyagokat jelentenek, mint a megújuló, fehérítetlen szűz kartonpapír, cPLA-ból készült evőeszköz, növényi alapú „műanyag”, és újrahasznosított rostokból létrehozott szalvéta.
FIF
Kapcsolódó cikkeink
Súlyos válságban az európai műanyagipar
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Antimikrobiális anyagot mutatott be az LG a németországi K Show-n
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >„Bambusz-műanyag”: erősebb a hagyományosnál, mégis 50 nap alatt lebomlik – új alapanyag érkezhet a csomagolásba
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szálltunk rendelkezésükre! (1. rész)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe októberben, rekordközeli gabonakészletek várhatóak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szigorodnak az uniós előírások az élelmiszer-adalékanyagokra – új szabályok a tartósítószerek és édesítőszerek használatában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

