Műanyag alternatívát tesztel a Burger King
Zöld csomagolási pilot-programot indít a Burger King az év hátralévő részére, hogy csökkentse környezeti lábnyomát.

Műanyag-alternatívával is ugyanolyan finom a hamburger
A Miamiban zajló tesztidőszak alatt 51, a Burger King tulajdonában lévő étterem alternatívákat kínál a leggyakrabban használt műanyag eszközökre, például villákra, kanalakra, késekre, szívószálakra, pohárfedőkre és szalvétákra.
A műanyag-alternatívák többek között olyan anyagokat jelentenek, mint a megújuló, fehérítetlen szűz kartonpapír, cPLA-ból készült evőeszköz, növényi alapú „műanyag”, és újrahasznosított rostokból létrehozott szalvéta.
FIF
Kapcsolódó cikkeink
Új Burger King étterem és megújuló közterület a XXI. kerületben
Várhatóan 2026 elején nyitja meg kapuit Csepel első Burger King…
Tovább olvasom >Gyorséttermi nagyüzem: tovább nőtt a McDonald’s és a Burger King árbevétele, de egyre többe kerül a hamburger
Sikeres pénzügyi évet zárt 2024-ben a két legnagyobb gyorsétteremlánc Magyarországon:…
Tovább olvasom >A Pólus Centerben nyílt meg az új BURGER KING® étterem
A BURGER KING® újabb egységgel bővítette hazai hálózatát: a Pólus…
Tovább olvasom >További cikkeink
Így ebédel a magyar – továbbra is húsfogyasztó nemzet vagyunk
Egy friss hazai kutatás feltárta, hogyan (nem) változott a magyar…
Tovább olvasom >Zsugorinfláció: adatbázis indul a kisebb kiszerelésekről
A fogyasztók könnyen hozzáférhető, megbízható és folyamatosan frissülő forrásból tájékozódhatnak…
Tovább olvasom >Támad a Temu: az online diszkontóriás betörne az európai élelmiszerpiacra is
A kínai Temu online piactér az olcsó elektronikai és ruházati…
Tovább olvasom >