Műanyag alternatívát tesztel a Burger King
Zöld csomagolási pilot-programot indít a Burger King az év hátralévő részére, hogy csökkentse környezeti lábnyomát.

Műanyag-alternatívával is ugyanolyan finom a hamburger
A Miamiban zajló tesztidőszak alatt 51, a Burger King tulajdonában lévő étterem alternatívákat kínál a leggyakrabban használt műanyag eszközökre, például villákra, kanalakra, késekre, szívószálakra, pohárfedőkre és szalvétákra.
A műanyag-alternatívák többek között olyan anyagokat jelentenek, mint a megújuló, fehérítetlen szűz kartonpapír, cPLA-ból készült evőeszköz, növényi alapú „műanyag”, és újrahasznosított rostokból létrehozott szalvéta.
FIF
Kapcsolódó cikkeink
A Pólus Centerben nyílt meg az új BURGER KING® étterem
A BURGER KING® újabb egységgel bővítette hazai hálózatát: a Pólus…
Tovább olvasom >Új Burger King nyílik Székesfehérváron az M7-es autópálya mellett
Február 27-én megnyitja kapuit Székesfehérvár második Burger King étterme, amely…
Tovább olvasom >Megtalálta a sikerreceptet a Burger King – újra növekedési pályán a gyorsétteremlánc
A féléves visszaesést követően ismét növekedésnek indult a Burger King…
Tovább olvasom >További cikkeink
Spórol, rákeres az interneten, akcióra vadászik – így vásárol Európa 2025-ben
Az európai vásárlók 58 százaléka továbbra sem számít vásárlóerejének javulására…
Tovább olvasom >Hamburgerkép 2025 – így esznek hamburgert a magyarok
Magyarország kedvence egyértelműen a marhahúsos hamburger, lehetőleg sok sajttal, baconnel,…
Tovább olvasom >A trappista sajt fogyasztását ösztönző kampány indult
Az Agrárminisztérium (AM) és az Agrármarketing Centrum (AMC) is csatlakozott…
Tovább olvasom >