Most nem sikerült
🎧 Hallgasd a cikket:
Az előzetes várakozásoknál gyengébben szerepelt a magyar csapat a Bocuse d’Or Europe 2010. versenyen, melyet június 7–8-án rendeztek a svájci Genfben.Kostyál Gábor, a keszthelyi Helikon Hotel konyhafőnöke, bár tisztességgel szerepelt, a szintidőn belül prezentálta hal- ás húsételét, a nemzetközi zsűri értékelése szerint csak a horvát és a szlovák versenyzőt tudta megelőzni az összevetésben, így 18. lett. Te így is megtetted a magadét, Gábor, köszönjük!
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Visit Hungary: csaknem 80 elismerést adtak át a Virágos Magyarország díjátadóján
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >ESET: vállalkozásokat tehetnek tönkre a zsarolóvírus-támadások
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >BSI: többmilliárdos bevételt és rekordlétszámú turistát hoztak Budapestre az idei futóversenyek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
