Most nem sikerült
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  Az előzetes várakozásoknál gyengébben szerepelt a magyar csapat a Bocuse d’Or Europe 2010. versenyen, melyet június 7–8-án rendeztek a svájci Genfben.Kostyál Gábor, a keszthelyi Helikon Hotel konyhafőnöke, bár tisztességgel szerepelt, a szintidőn belül prezentálta hal- ás húsételét, a nemzetközi zsűri értékelése szerint csak a horvát és a szlovák versenyzőt tudta megelőzni az összevetésben, így 18. lett. Te így is megtetted a magadét, Gábor, köszönjük!
Kapcsolódó cikkeink
			
				Még több cikk hasonló témában >			
                                
		További cikkeink
Nagy Márton: újabb lépés a turizmus fejlesztésében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Átgondolt koncepció, letisztult stílus
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Antal Ferenc: a Budapest Airport visszavásárlásával időszerűvé vált, hogy a repteret „becsatornázzák a már meglévő vasúti hálózatba”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
					
					
					
