Mindent a halakról
Ahogy mondani szokták, „hiánypótló” az a könyv, amit a Metro Vevőakadémián mutattak be a szerzők és Haász Ákos, az akadémia vezetője. Szabó Péter halkereskedő, séf és Hoitsy György, a lillafüredi pisztrángtelep vezetője Halak és halételek című kötetükkel teljesen új megvilágításba helyezik az édesvízi és sósvízi halakat és elkészítésüket.
A Halak és halételek című könyv a Corvina Kiadó gondozásában jelent meg, nem csupán egyszerű receptgyűjteményként. Éppúgy, mint a Vevőakadémián tartott kurzusain, Szabó Péter a könyvben is bevezeti az érdeklődőket a különböző konyhatechnológiákba, fűszerezési módozatokba és a halételek kreatív elkészítésébe. Az összes Magyarországon kapható édesvízi és tengeri hal bemutatására vállalkozó, 80 recepttel megjelent könyv társszerzője szakmai gyakorlataira és a seafood gasztronómiában való jártasságára az Egyesült Államokban, Új-Zélandon és Skóciában tett szert.
A Vevőakadémia egyébként az oktatóséf vezetésével jelenleg háromféle halas kurzust kínál a tanulni vágyóknak. A Tengeri halak, Hazánk halai, valamint a Seafood gasztronómia képzések a profi és amatőr séfeknek, háziasszonyoknak, a halgasztronómia híveinek egyaránt eligazítást nyújtanak a legkülönfélébb halak világában. A Metro áruházak frisshal-osztályai több mint százféle halból álló szortimentet kínálnak – a minőségbiztosítási rendszernek, valamint a folyamatos szállításnak köszönhetően a pontytól a lazacig minden a legfrissebb állapotban található.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >Május 17-én minden út a sörfőzdékhez vezet!
Hétvégén, május 17-én, szombaton országos program keretében nyílnak meg az…
Tovább olvasom >