Mindenki vitte a Szigeten a Drehert
Véget ért a 27. Sziget fesztivál, ahol több mint 500 ezer résztvevő bulizott. A fesztiválozók a long drinkek mellett a sör fogyasztották a legnagyobb mennyiségben az egyhetes rendezvény alatt.
Több éves együttműködését folytatta a Sziget Fesztivál és a Dreher. Az esemény hivatalos söreinek szállítása mellett több különböző helyszínen is találkozhattak a márkával a látogatók: „Hivatalos sörként támogattuk a bulizást, a pihenést pedig a Dreher Chill Zónával emeltük magasabb szintre. A nagyszínpad mellett a cseh sörök standján az idén már nem csak a Pilsner Urquellt, hanem a megújult prémium Kozelt is megkóstolhatták a fesztiválozók. A VIP-részlegben kialakított japán sarokban izgalmas japán falatkákkal kedveskedett a vendégekeknek, az Asahi Super Dry, az alkoholmentes Dreher 24 pedig az aktív felfrissülésre vágyókat várta” – mondta el lapunknak Mocsári Judit, a Dreher márkamenedzsere. Termékek szempontjából a Dreher Gold volt a legkeresettebb, de a Dreher Hidegkomlós is nagyon népszerű volt a nemzetközi márkák mellett.
A szervezők és a Dreher idén is közös fenntarthatósági programot hirdettek: kizárólag repoharakba csapolták a sört, a visszajuttatott üres dobozokért pedig ajándékot adtak a látogatóknak. A Dreher és a fesztiválszervezők a folyamatos digitális, TV- és citylight-kampányok mellett egy egyedi dobozos promócióval is jelen voltak: négyfajta funky-Sziget Fesztiválos dobozzal Sziget belépőket lehetett nyerni.
A fenti aktivitásaink szempontjából mi azt tapasztaltuk, hogy a látogatók pozitív élményeket szereztek, és ezt támogatva, a jövő évben is tovább tervezzük erősíteni a márkaélményt nyújtó aktivitásainkat” – hangsúlyozta Mocsári Judit.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Portugieser csúcstalálkozó: Megvannak a jubileum győztesei
Április 23-án immár tizedik alkalommal szerveztek nemzetközi versenyt a portugieser…
Tovább olvasom >Egyre nagyobb fesztivált csapnak a gin körül
A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >