Székesfehérváron készül a Milka újhullámos csokija
A teljes európai piacra Székesfehérváron gyártják a Milka új, hullámos táblás csokoládéját, a Milka Wavest. A termék kétféle csokoládéból készül, és roppanós golyókkal szórják meg. A hazai gyártósorokról jut el minden európai fogyasztóhoz évi több ezer tonnányi új termék. A termék szeptember 22-ei hivatalos bemutatóján részt vett Liptai Claudia is. A műsorvezető maga is beállt a gyártósorok mögé, és 100 tábla Milka Waves csokoládét el is látott aláírásával, amelyek hamarosan a boltok polcaira kerülnek a szerencsés megtalálókra várva.
– Székesfehérvár mára jelentős pozíciót foglalt el a Mondelēz International európai gyártólétesítményeinek körében. Arra törekszünk, hogy kiaknázzuk a világ vezető snackgyártója magyarországi fejlesztéseiben rejlő üzleti potenciált, s Székesfehérváron a legfinomabb snacktermékeket állítsuk elő, a magyar és az európai fogyasztók örömére – nyilatkozta Pál László, a Győri Keksz gyárigazgatója. Az ikonikus alpesi csokoládé gyártása három éve költözött a Mondelēz Fejér megyei üzemébe, s a most piacra kerülő csokoládé immár a harmadik innovatív Milka-termékfejlesztés, amely a magyar gyártóegységhez köthető. //
Kapcsolódó cikkeink
Kötelezi beszállítóit Carrefour a Nutri-Score értékek közzétételére
Franciaországban előírta a Carrefour, hogy minden márkás termék beszállítója köteles…
Tovább olvasom >Az AI-jal igyekszik személyre szabni a marketinget a Mondelēz
Új platformot indít a Mondelēz, amellyel célja globális marketingképességeinek javítása…
Tovább olvasom >Újra gyártják az Oreót a frontvonal mellett
A Mondelez International bejelentette, hogy újraindítja az Oreo kekszek gyártását…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >