Miele MasterLine Professzionális Mosogatógép
Nagy teljesítményű, ipari mosogatógép HoReCa szektor, szociális létesítmények, óvodák, iskolák, irodaházak, szépségipar számára. Nagyon rövid, mindössze 5 perces programidő, speciális programok és Dry+ technológia, intuitív érintőképernyős kezelés. Új kényelmi és biztonsági funkciók, rugalmas kosárkialakítás. Újrahasznosítható anyagokból készült strapabíró alkatrészekkel. Automatikus mosószer-adagolás, hogy partnereink minden mosási ciklusban vizet, energiát és mosószert takaríthassanak meg. A robusztus anyagok és intelligens technológiák még több ezer mosási ciklus után is olyan eredményt biztosítanak, mint az első napon. 28 000 mosási ciklusra tervezve. Higiénia mindenek felett! – különösen a kórházakban és az ápolási intézményekben. A legtöbb baktérium 99,999%-át megbízhatóan eltávolítja.
Bevezetés hónapja: tényleges értékesítés megkezdése Magyarországon 2023-ban
Kapcsolatfelvétel: Miele Kft.
Kapcsolattartó: Sándor Gábor Key Account Manager; T.: 06-20-474-0705;
e-mail: gabor.sandor@miele.com;
web: www.miele.hu/professional
Kapcsolódó cikkeink
Magyar diákok kezében a jövő kulcsa: új lendülettel indul a Megoldások a holnapért 5. évada
Ötödik alkalommal indul a Samsung és az EdisonKids közös, kreatív…
Tovább olvasom >EuroCIS 2025: „Lighting the Way to Smarter Stores!”
A visszaszámlálás elkezdődött! – Hamarosan megnyitja kapuit a kiskereskedelmi technológiák 2025-ös…
Tovább olvasom >Paclan Színvédő Kendő
A Paclan Színvédő Kendő gazdaságos, 15 lapos kiszerelésben érhető el,…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
A magyar kiskereskedelmi szektorban már láthatóak a növekedés jelei
A legfrissebb statisztikák alapján a magyar kiskereskedelmi szektorban már láthatóak…
Tovább olvasom >A világgazdaság nyugati és keleti blokkra szakadása rengeteg veszéllyel jár
A világgazdaság nyugati és keleti blokkra szakadása olyan méretű károkat…
Tovább olvasom >Az EU újabb alternatív fehérjeforrást engedélyezett: itt a lisztbogár lárvapor
Az Európai Unió újabb lépést tett az alternatív fehérjeforrások bevezetése…
Tovább olvasom >