METRO-dödölle
Az étel és közösség összhangját öntötte egy közösen megálmodott, kulináris élményt kínáló húsmentes fogásba öt kreatív fiatal séf a METRO Gasztroakadémia kezdeményezésére és égisze alatt. Csillag Richárd (Lokal47) Kéthelyen, Farkas Richárd (Pajta Étterem) Őriszentpéteren, Pallag Dávid (Rutin Étterem) Budaörsön, Pohner Ádám (Iszkor – Mályinka) Mályinkán, Szabó András (Villa Kabala) pedig Szigligeten hasznosítják tudásukat és értékeiket. A pékáru Török András, a kővágóörsi Andriska Pékbisztró tulajdonosától érkezett.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/06/Horeca_Itthon_METRO-do_opt-300x225.jpeg)
Tehetséges fiatal szakácsok közös munkája
A séfek saját törekvéseiket foglalták ízekbe, s ambícióikat felmenőik tapasztalatával és tanításain keresztül valósították meg. Az ételkompozícióhoz mindegyikük egy-egy, számára fontos alapanyagot ajánlott. Ezek az alapanyagok önmagukban is egyedülállóak, ám összhangjuk emeli ki a kulináris örökség, valamint a gasztronómiai jövő sokszínűségét és összetettségét. //
Kapcsolódó cikkeink
A MMSZ HoReCa és Event tagozat új eseményre készül
Június 11-én tartotta a Magyar Marketing Szövetség HoReCa és Event…
Tovább olvasom >Business Superbrands-díj a METRO Gasztroakadémiának
2024-ben a METRO Magyarország tudásközpontja, a METRO Gasztroakadémia is elnyerte…
Tovább olvasom >A fenntartható gasztronómia lesz a METRO fórumának fő témája
Fórum és Díjátadót, melyre a fenntartható gasztronómia napja előtt egy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >