Megújult a Gödöllő COOP Zrt. Egyetem téri üzlete
A Gödöllő COOP Zrt. boltmegújítási programja folytatásaként a napokban nyitotta meg újra a Gödöllő Egyetem térén található boltját.
A rekonstrukció során jelentősen megújultak a kereskedelmi egység belső terei: a korszerű üzletviteli elvek szerinti új elrendezés, valamint új esztétikai elemek javítják az átláthatóságot, emelik meg az üzlet színvonalát és a vásárlási élményt, a kapcsolódó épületenergetikai fejlesztések pedig a gazdaságosságot és környezeti szempontokat szolgálják.
A mintegy 250 m² eladótéri alapterületű, nagy népszerűségnek örvendő és múlttal rendelkező élelmiszerüzlet nagyságrendileg 30 millió forintból, önerős beruházással, a bezárástól újra nyitásig számítottan, mindössze 3 hét alatt újulhatott meg.
Az átalakítás során – tekintettel az üzlet speciális elhelyezkedésére, vevői körére és ebből következően egyedi fogyasztási mintázatára – az alapvető választékon kívül kiegészítő jelleggel nagyobb arányban kaptak helyet a helyben sütött finom pékáruk, a friss cukrászsütemények, grill termékek,valamint az egészséges és gluténmentes valamint laktózmentes árufélék is.
A Gödöllő COOP Zrt. bízik abban, hogy a megújulásra nem csak Gödöllő e városrészén élők, dolgozók, hanem a vonzáskörzet távolabbi részéről érkezők is jól reagálnak, és a vásárlói igényt immár új környezetben, de a korábbiakban megszokott odafigyeléssel, hosszú távon tudja szolgálni az üzlet személyzete.
A Gödöllő, Egyetem tér 17. szám alatt található üzlet nyitva tartása: hétfőtől péntekig 6-19.30 óra, valamint szombaton 6-15 óra között várja kedves vásárlóit.
Kapcsolódó cikkeink
Megjelent az FMCG-piac 2024. évi kereskedelmi toplistája
Maradt minden a régiben: Lidl, SPAR, Tesco a dobogósok sorrendje!…
Tovább olvasom >860 milliárdos árbevételt ért el 2024-ben a Coop
Mintegy 4 százalékos növekedésnek köszönhetően 860 milliárd forintos árbevételt ért…
Tovább olvasom >Kik nyertek és kik buktak 2024-ben? – Látványos eredménykülönbségek az élelmiszer-kiskereskedelemben
A 2024-es üzleti év mérlege az élelmiszer-kiskereskedelmi szektorban látványosan kettévált:…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >Préda Máté a DODO új magyarországi vezetője
Az utolsó kilométeres, okoslogisztikai szolgáltatásokat kínáló DODO Préda Mátét bízta…
Tovább olvasom >Szobaszervíz helyett ételrendelés – házhoz megy a lángos
Egyre több turista rendel ételt a szállására a foodora nemzetközi…
Tovább olvasom >