Megújult a KÖZSZÖV
A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége júliusi közgyűlésén tisztújításra is sor került, az időközben lejárt mandátumok megerősítése mellett a megüresedett elnökségi helyekre választottak új tagokat.

Zoltai Anna
elnökségi tag
KÖZSZÖV
Az elnöki posztról leköszönő Rózsás Anikó helyett az elnökség új elnököt választott, aki a megválasztott elnökségből négy alelnököt kért fel. A kibővült új elnökség: Zoltai Anna elnök, alelnökök: Rózsás Anikó (általános), Dávid-Dobos Zsófia (táplálkozás-egészségügy és dietetika), Némedi József (szakácsverseny és továbbképzés), Páger Zsolt (kommunikáció és kapcsolatok); elnökségi tagok: Ambrus György, dr. Kovács Pál, Lugosi Richárd, Végh Tamás.
A szervezet a közétkeztetés minőségének javítása érdekében nyit a közétkeztetés gazdasági, finanszírozási kérdései irányába, keresi a rövid ellátási lánc kapcsán szerepét és feladatait. Fontosnak tartják a kapcsolattartást, a kommunikációt és tudásmegosztást a több mint 700 fős tagsággal, ezért továbbra is lesznek havi hírlevelek és online, illetve jelenléttel zajló szakmai konferenciák. Célként határozták meg a további együttműködések kiépítését társszervezetekkel, szakmai csoportokkal. Keresik a kapcsolatot hatóságokkal, döntést hozókkal. Szervezik a Közétkeztetési Szakácsversenyt (KÖSZ) és új programként a METRO oktatókonyhájában „Hozd magaddal a szakácsodat” címmel elindították a KÖZSZÖV-Akadémiát, ahol az élelmezésvezetők profi szervezetfejlesztő tréner vezetésirányítási foglalkozásán vehetnek részt, miközben a szakács munkatársuk korszerű gyakorlati képzése zajlik. //
Kapcsolódó cikkeink
Ki a forradalmár a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerülésének előmozdítására indított…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a Közétkeztetési Szakácsverseny fókuszában
Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Közétkeztetési Szakácsversenyt (KÖSZ), ahol…
Tovább olvasom >X. Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ 2025–2026)
A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV), a Magyar Nemzeti Gasztronómiai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet a prémium élelmiszerek piacán: a Chef Market megvásárolta a Culinaris nagy- és kiskereskedelmi üzletágát
Jelentős átalakulás zajlik a prémium élelmiszerek hazai piacán: a Chef…
Tovább olvasom >Esős idő ellenére sokan voltak a Magyar Fagylalt Napján
Május 8-án országszerte kígyózó sorok és boldog vendégek jelezték, hogy…
Tovább olvasom >Idén is díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat
Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott Aranynap-díjat…
Tovább olvasom >