A megszokott külső megújult Pöttyös Tejsütit takar
Ahogy a hideg idő beköszöntött, nem csak a hangulatunk, hanem a Pöttyös Tejsüti íze is megváltozott. Érdemes lesz megkóstolni, hiszen egy sokkal tejesebb és természetesebb összetételű tejszelet várja az édesség-kedvelőket. A korábbinál is finomabb termékek már elérhetőek az üzletekben.
A megújult Tejsüti 48 százalékkal tartalmaz több tejet a korábbi változathoz képest és lágyabb ízvilág, könnyedebb állag jellemzi.
„Több hónapos tökéletesítés után, értük el azt az ízt, amelyet már régóta szerettünk volna. Az új receptúrával és gyártási technológiával készült Tejsüti megújult, bízunk benne, hogy miután fogyasztóink kipróbálják, elnyeri tetszésüket.” – mondta el Szabó Andrea, a Pöttyös senior márkamenedzsere.
A csomagolás jelentősen nem változott meg, de a bennük megbújó tejszeletek igen, amelyek már 4-es multipackben és külön is megvásárolhatók. Az érdeklődők egyelőre csak a klasszikus változattal találkozhatnak, viszont az biztos, hogy a Pöttyös jövőre tartogat még néhány meglepetést Tejsüti fronton.
Kapcsolódó cikkeink
A magyarok kedvenc tortája a dobostorta
A torta, akár házi, akár vásárolt, fontos szerepet játszik a…
Tovább olvasom >Magyar Édességgyártók Szövetsége: stagnáló piacon egyensúlyoz a magyar édesipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és…
Tovább olvasom >A minőség és az ár alapján választanak a húsvéti édességek közül a vásárlók
A tudatosság jegyében telik az idei húsvéti szezon a hazai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Századvég: az aszály hajtotta fel a júliusi élelmiszerárakat
Júliusban az éves infláció 4,3 százalékra lassult, havi összevetésben azonban…
Tovább olvasom >Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok
Csak Magyarországon évente közel 16 milliárd forintos bevételkiesést és több…
Tovább olvasom >Új pénzügyi igazgató és ellátási lánc igazgató csatlakozik a HEINEKEN Hungária csapatához
Két kulcsfontosságú területen is új szakember csatlakozott a HEINEKEN Hungária…
Tovább olvasom >