Megnyitotta első „zöld” éttermét a Dunkin Donuts
A vállalat bejelentése szerint az első fenntartható fejlődési elvek alapján működő egységük a Florida állambeli St. Petersburgban található.
Az új éttermet a LEED, a
nemzeti környezetvédelmi szervezet minősítette.
Will Kussel, a cég elnöke örömmel jelentette
be, hogy a vállalat elindult a környezettudatosság
és a fenntartható fejlődés útján,
az újításokat nemcsak saját egységeikben,
de franchise partnereiknél is bevezetik. A zöld étterem
energiatakarékosabban működik, mint a
hagyományos társai, az innen kikerülő szennyvíz
tisztítása természetes anyagokkal történik.
Ez az első Dunkin Donuts egység, amely rendszeres
adományokkal segíti a helyi élelmiszerbankot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >Korunk hősei
Újra meghirdeti a HoReCa Hősök pályázatot a Magyar Marketing Szövetség HoReCa és…
Tovább olvasom >Tiszta haszon!
A higiéniai piac néhány nagy szereplőjét piacról, termékújdonságokról, vásárlói preferenciákról,…
Tovább olvasom >