Megnyitotta első „zöld” éttermét a Dunkin Donuts
A vállalat bejelentése szerint az első fenntartható fejlődési elvek alapján működő egységük a Florida állambeli St. Petersburgban található.
Az új éttermet a LEED, a
nemzeti környezetvédelmi szervezet minősítette.
Will Kussel, a cég elnöke örömmel jelentette
be, hogy a vállalat elindult a környezettudatosság
és a fenntartható fejlődés útján,
az újításokat nemcsak saját egységeikben,
de franchise partnereiknél is bevezetik. A zöld étterem
energiatakarékosabban működik, mint a
hagyományos társai, az innen kikerülő szennyvíz
tisztítása természetes anyagokkal történik.
Ez az első Dunkin Donuts egység, amely rendszeres
adományokkal segíti a helyi élelmiszerbankot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >Cukorbetegség világnapja: metrómegállókban ellenőrizhetjük a vércukorszintünket
Utazás közben is tehetnek az egészségükért azok, akik november 14-én,…
Tovább olvasom >Szivárványból hajtogatott bagel – A nap videója
Színpompás másfél perces film arról, hogyan készül Brooklyn (és valószínűleg…
Tovább olvasom >