Megnyitott az új Príma Pesterzsébeten
A főváros XX. kerületében, a Vágóhíd utca 44. alatt található üzlet komoly hagyományokkal rendelkezik, ugyanis a Rubók Kft. 20 éve üzemelteti az itt működő élelmiszeregységet.
Nemrégiben úgy döntöttek, hogy teljeskörűen felújítják a korábban CBA-ként működő üzletet. A négy hónapig tartó munkálatok nyomán kívül-belül teljesen megújult a bolt, és a manapság már a Príma hálózat tagjaként várja a vásárlókat. A felújítás során az üzlet külső környezetét is megszépítették. A cikkelemszám jelentősen bővült, főként a prémium termékek választéka, rendkívül sok a bio, laktóz-, gluténmentes árucikk és egyéb reformélelmiszerekben sincs hiány. Az üzlet vonzerejét tovább növeli, hogy hagyományos csemege-, és tőkehúspulttal is rendelkezik. Az új Príma tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, az áruház mellett elhelyezkedő parkolóhelyeknek köszönhetően, az autóval érkezők számára is kényelmes a vásárlás.
Az áruház nyitvatartási ideje: H-P: 6:30-20, Szo-V: 7-15.
Kapcsolódó cikkeink
A beszállítói és beszerzői célok ugyanazok, de csatornánként mások a kihívások és tervek – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Keddtől a kiskereskedelem tudományában mélyedhettek el az FMCG-szabadegyetem hallgatói a…
Tovább olvasom >Új koncepció-üzletet nyitott az ALDI Belgiumban
Új üzletet nyitott az ALDI a Brüsszel közeli Braine-l’Alleud városában,…
Tovább olvasom >A Strand Fesztivál résztvevőit kérdezte a CBA az AI használatáról
A Strand Fesztiválon a Magyar Termék Nonprofit Kft.-vel közösen megjelent…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >