Megmutatjuk, mi van kulisszáink mögött

Dr. Andrejszki
Richárd
vezérigazgató
Chef Market
Immáron harmadik alkalommal veszünk részt ezen a rendkívüli szakmai eseményen; már a legelső budapesti Sirhán is kiállítók voltunk. A 2020-as kiállításra igen impozáns, 112 nm-es standdal és egy exkluzív meglepetéssel készülünk. Vendégeinket az A pavilon I37-es standján várjuk nagy szeretettel!
Célunk elsősorban, hogy a HoReCa-szektorban tevékenykedő látogatók jobban megismerjék a Chef Market működését, szolgáltatásait és termékeit. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink és leendő partnereink lássák, megtapasztalják, hogy a gyorsaságunk és pontosságunk, amivel eljuttatjuk a megrendelt árut a vevőink telephelyére, kiemelkedő. Arra is törekszünk, hogy a kilátogató, illetve kiállító beszállítóink is beláthassanak kulisszáink mögé.
Kapcsolódó cikkeink
Repül a sült galamb
Mindennapjainkat teszik egyszerűbbé a kényelmi termékek: konyhakészek, mélyfagyasztottak, szárítottak, előfeldolgozottak,…
Tovább olvasom >A HoReCa-piac kihívásai nem múlnak, csak változnak – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Közel 1100 „diák” iratkozott be az FMCG Szabadegyetemre, hogy szeptember…
Tovább olvasom >Alkalmazkodás és megújulás
Az elmúlt időszak kihívásai arra kényszerítették a hazai nagykereskedelmi szektort,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Groupama Biztosító-OTP Bank: a magyar családok átlagosan több mint félmillió forintot költenek külföldi nyaralásra
A magyar családok átlagosan több mint félmillió forintot költenek külföldi…
Tovább olvasom >A magyarok fele kétévente utazik külföldre – sokan még mindig biztosítás nélkül
A hazai lakosság közel fele (44%) kétévente utazik külföldre, de…
Tovább olvasom >Ízek csúcsa: ennyibe kerül ma egy fine dining vacsora Magyarországon
A 2025-ös Dining Guide Év Étterme díját az őrségi Pajta…
Tovább olvasom >