Megkezdődött a tagdíj-megállapítási és -befizetési időszak az agrárkamaránál
Megkezdődött június elsejével a gazdálkodó szervezetek, őstermelők és egyéni vállalkozók tagdíj-megállapítási és -befizetési időszaka a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál (NAK), a tagdíjfizetési határidő idén július 15-e – közölte a NAK hétfőn az MTI-vel.
A közlemény szerint az árbevétel alapú tagdíjat fizető tagokat a NAK postai levélben értesíti az ezzel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a tagdíj megállapításához használt adatokról. Az adatok módosítására és a további, a korábbi évekből már ismert kedvezmények pótlékmentes igénybevételére a tagdíj-megállapítási időszak végéig, illetve annak megfizetéséig, július 15-ig van lehetőség – jelezték. A kamara közölte: alapszabálya értelmében elfogadottnak minősülnek a NAK által kiszabott tagdíjak, amelyeket eddig az időpontig nem módosítanak, vagy fogadnak el. A közlemény szerint a NAK-tagok az e-Iroda fiókjukon keresztül meghatalmazhatják könyvelőjüket vagy adószakértőjüket, hogy helyettük ő fogadja el vagy korrigálja a tagdíjat.
MTI
Kapcsolódó cikkeink
A változó körülményekhez való alkalmazkodás nélkül sötét jövő vár a magyar agráriumra
Bár Európa-szerte kedvezőbb terméshozamokat jeleznek előre az uniós szakértők, Magyarországon…
Tovább olvasom >Itt a Szupermenta nyári vetőmagtesztje: főszerepben a cukkini
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei cukkinivetőmagokat vizsgáltak a Szupermenta…
Tovább olvasom >AM: a St. Andrea Szőlőbirtok lett az év pincészete Magyarországon
A magyar borászatok hittel, kitartással, hűséggel dolgoznak, lépést tartanak a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Zsigó Róbert: az Országos Kereskedelmi Szövetség a multik oldalán áll
Újra bebizonyosodott, hogy az Országos Kereskedelmi Szövetség a multik oldalán…
Tovább olvasom >Tiltakoznak a visszaváltási díj csökkentése miatt a kereskedők
Az Országos Kereskedelmi Szövetség megdöbbenéssel értesült arról, hogy a MOHU…
Tovább olvasom >Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >