Megjelent Őszy-Tóth Gábriel „ÍGY FŐZNEK A BORÁSZOK” című könyve
Megjelent Őszy-Tóth Gábriel „ÍGY FŐZNEK A BORÁSZOK” című könyve.
A kötetben 14 borvidék mintegy 80 híres magyar borásza szerepel kedvenc receptjével és borával, valamint egy gasztronómiai beszélgetéssel.
A könyvet egy különleges KÓSTOLÓFESZTIVÁLON mutatja be a kiadó a közönségnek, ahol élőben bemutatkozik a Borászok Kórusa a Vivat Bacchus énekegyüttessel. A rendezvényen egy borászok receptjeiből készült ínyenckrém kóstoló verseny is megrendezésre kerül. Ennek keretében szeretnénk bemutatni a borkultúra-élmény gazdagításához nagyon is szükséges házi készítésű ínyenckrémekben rejlő lehetőségeket.
Időpont: 2010. október 29-30. (péntek-szombat)
Helyszín: Symbol Budapest, III. kerület, Bécsi út. 56.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Bizalomzuhanás a globális gazdaságban az amerikai vámháború nyomán
A világgazdaság vezető szereplőinek gazdasági bizalmi indexei jelentősen romlottak az…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >Díjazták a hazai közreműködésű upcycling modellt – új korszak kezdődhet az élelmiszerkereskedelemben
A Cseh és Szlovák Fenntarthatósági Csúcstalálkozón a Rohlik.cz és a…
Tovább olvasom >