Megjelent a Nagy Húskönyv a SPAR jóvoltából
Különleges kiadvánnyal ajándékozza meg a háziasszonyokat karácsonyra a SPAR. A Nagy Húskönyv részletesen bemutatja, amit a friss húsokról mindenkinek tudnia kell, emellett hasznos tanácsokkal, receptekkel és tippekkel segíti a legfinomabb fogások elkészítését.
A SPAR-nak köszönhetően mostantól bárki igazi hússzakértővé válhat a legújabb kiadványuk segítségével. A Nagy Húskönyv megjelenésével egy különleges kötet kerülhet a háziasszonyok birtokába, amelyben minden megtalálható – a hús feldolgozásától kezdve a tökéletes alapanyagok kiválasztásán át a legjobb húsos receptekig.
A Nagy Húskönyv célja, hogy bemutassa, milyen sokféle módon használható fel a minőségi friss sertés- és marhahús. A kötet bepillantást nyújt a REGNUM Húsüzem és Oktatóközpontba, ahol a legmodernebb, laboratóriumi körülmények között történik a húsok feldolgozása. A kiadvány a sertés és a marha részeit is ismerteti – a hentespultnál való eligazodást segítendő, majd tanácsokat ad a különböző húsfélék előkészítéséhez, tárolásához, fűszerezéséhez és elkészítéséhez. Mindezeket különleges receptekkel, valamint az igazi ínyencek számára összeállított borajánlóval koronázza meg.
A Nagy Húskönyvben található ízletes étkek elkészítéséhez a SPAR és INTERSPAR áruházakból minden beszerezhető: az üzletek húspultjában megtalálható áru minőségét pedig – számos nemzetközi minősítő rendszer mellett – a SPAR Frissőre garantálja személyesen. Vas Zsolt talán a leghíresebb hentes Magyarországon, aki húsáru tanácsadóként került a SPAR reklámfilmjének forgatására, azonban jobban alakította a hentest – önmagát -, mint a színészek, így övé lett a főszerep, s azóta meghatározó arca az üzletláncnak.
A szakértői segítséggel készült Nagy Húskönyv nem csupán tartalmát tekintve egyedülálló, de exkluzív megjelenésének köszönhetően tökéletes választás azoknak, akik egyedi ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket karácsonyra. A könyvből összesen 20.000 kötet kerül forgalomba, amelyek a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain lesznek megtalálhatóak december 8. és 21. között. A kiadványt 4.999 forintért lehet megvásárolni, a SPAR promóciója keretében azonban azok a vevők, akik 10.000 forint felett költenek, egy kedvezménykupont találnak a blokkjukon december 21-ig, amellyel december 9. és december 22. között fél áron, 2.499 forintért juthatnak hozzá a könyvhöz.
Nem véletlen, hogy az évente több mint 30 millió kilogramm sertéshúst értékesítő SPAR kiemelten foglalkozik a húsfeldolgozással: Magyarországon a SPAR az egyetlen kiskereskedelmi lánc, amely saját húsüzemet működtet, biztosítva ezzel az egész ország minőségi, ellenőrzött hússal történő ellátását. A REGNUM Húsüzem és Oktatóközpontban kizárólag GMO-mentes gabonán nevelkedett sertéshúst dolgoznak fel, ezért hazánkban elsőként a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kapta meg a Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) védjegy használatának jogát. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a 2015-ben 10.900 négyzetméteresre nőtt üzemben tavaly 3.000 szarvasmarhát és 600 ezer darab fél-sertést dolgoztak fel.
Kapcsolódó cikkeink
Korszerű logisztikai központot nyitott a SPAR Horvátországban
Október 9-én új logisztikai központot nyitott a SPAR a horvátországi…
Tovább olvasom >Együtt okosodtunk (1. rész)
Közel 1100 „diák” iratkozott be az FMCG Szabadegyetemre, hogy szeptember 23–27.…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligencia által generált reklámokkal újít a SPAR Szlovéniában
A SPAR Szlovénia mesterséges intelligencia (AI) technológiát alkalmaz digitális csatornáin…
Tovább olvasom >További cikkeink
A legpiacképesebb e-kereskedők között a Praktiker webáruház
Újabb rangos elismerést kapott a magyar tulajdonú Praktiker webáruháza. A…
Tovább olvasom >Black Friday másképp: görbe tükröt tart az Euronics új kampánya
Új forgatókönyvvel és filozófiával készül az idei Black Friday-szezonra az…
Tovább olvasom >Terjeszkedik a Scruton kávézólánc: több Libri könyvesboltban váltják a Café Frei egységeit
A 2020-ban alapított Scruton kávézólánc az idei évben jelentős terjeszkedésbe…
Tovább olvasom >