Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza
Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza, amely huszonöt kategóriában 250 fővárosi vendéglátóhelyet gyűjt össze.
Sümegi Noémi, a magazin felelős szerkesztője csütörtökön az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában azt mondta, hogy a 250 helyből 80 olyan, amelyik még egyik kiadványban sem szerepelt. A szélesedő kínálat miatt pedig több új kategóriát is létrehoztak.
A kerületi bontásból azt látszik, hogy a V. kerületben van a legtöbb luxusétterem, a VI. és a VII. kerület pedig a lazább helyeknek ad otthont. A VIII. és a IX. kerület egyre jobb és több hellyel rendelkezik, és a belváros mellett a külső kerületekből is szerepelnek éttermek és egyéb vendéglátóhelyek a magazin év végi számának mellékletében megjelent gasztrokalauzban – ismertette.
Hozzátette, hogy a kínálat évről évre szélesedik és a minőség is javul, ezért Budapest egész területéről próbáltak helyeket ajánlani. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Ennyit kosztál egy vacsora a vidéki dupla Michelin-csillagos étteremben
Magyarországon jelenleg két olyan étterem található, amely a világ egyik…
Tovább olvasom >A World Culinary Awards idén is díjazta a legjobb éttermeket
A gasztronómiai világ legjobbjait ünneplő World Culinary Awards idén is…
Tovább olvasom >Megjelent a Magyar Konyha Top 150 Termelői Kalauza
Hazai kistermelőket, csúcsminőségű termékeiket – a húsok, gabonák, tejtermékek, szárnyasok…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >