Megindult a termelés a Dr. Oetker új üzemében
Egymilliárdos beruházással többszörösére növelte a Dr. Oetker magyarországi gyártókapacitását Jánossomorján. A tavaly megkezdett gyárbővítés az ütemezésnek megfelelően, 14 hónap alatt fejeződött be, és a termelés is megkezdődött az új, 3000 négyzetméteres, 3 szintes üzemcsarnokban.
A minden tekintetben 21. századi technológiának megfelelő üzem tervezése és a beruházás megvalósítása során a Dr. Oetker kiemelt hangsúlyt fektetett a környezetvédelmi szempontokra is.
A jánossomorjai gyár a magyar mellett további 12 európai ország piacaira fejleszt és gyárt por alapú termékeket (sütési adalékokat, süteményporokat, desszerteket, befőzőszereket), így a kapacitás növekedésével a Dr. Oetker még hangsúlyosabb felvevőpiaca lehet a hazai élelmiszeripar beszállítóinak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A TheVR besegített a McDonald’s csapatának
A tavalyi együttműködésük folytatásaként a hazai tartalomgyártás egyik legsikeresebb csapata,…
Tovább olvasom >A PENNY 2025-ben 3,5 milliárd forintot fordít béremelésre
A PENNY Magyarország 2025-ben 3,5 milliárd forintot fordít béremelésre, amelynek…
Tovább olvasom >Az NGM elvárja a kiskereskedelmi láncok önkéntes árcsökkentését
Ami manapság a boltokban zajlik az elfogadhatatlan, az árak emelésének…
Tovább olvasom >