Megindult a termelés a Dr. Oetker új üzemében

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 11. 02:30

Egymilliárdos beruházással többszörösére növelte a Dr. Oetker magyarországi gyártókapacitását Jánossomorján. A tavaly megkezdett gyárbővítés az ütemezésnek megfelelően, 14 hónap alatt fejeződött be, és a termelés is megkezdődött az új, 3000 négyzetméteres, 3 szintes üzemcsarnokban.

Hir_Oetker_Gyar_2012_opt

A minden tekintetben 21. századi technológiának megfelelő üzem tervezése és a beruházás megvalósítása során a Dr. Oetker kiemelt hangsúlyt fektetett a környezetvédelmi szempontokra is.

A jánossomorjai gyár a magyar mellett további 12 európai ország piacaira fejleszt és gyárt por alapú termékeket (sütési adalékokat, süteményporokat, desszerteket, befőzőszereket), így a kapacitás növekedésével a Dr. Oetker még hangsúlyosabb felvevőpiaca lehet a hazai élelmiszeripar beszállítóinak.

Kapcsolódó cikkeink