Megindult a termelés a Dr. Oetker új üzemében
Egymilliárdos beruházással többszörösére növelte a Dr. Oetker magyarországi gyártókapacitását Jánossomorján. A tavaly megkezdett gyárbővítés az ütemezésnek megfelelően, 14 hónap alatt fejeződött be, és a termelés is megkezdődött az új, 3000 négyzetméteres, 3 szintes üzemcsarnokban.
A minden tekintetben 21. századi technológiának megfelelő üzem tervezése és a beruházás megvalósítása során a Dr. Oetker kiemelt hangsúlyt fektetett a környezetvédelmi szempontokra is.
A jánossomorjai gyár a magyar mellett további 12 európai ország piacaira fejleszt és gyárt por alapú termékeket (sütési adalékokat, süteményporokat, desszerteket, befőzőszereket), így a kapacitás növekedésével a Dr. Oetker még hangsúlyosabb felvevőpiaca lehet a hazai élelmiszeripar beszállítóinak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A FAO élelmiszerár-indexe enyhén emelkedett júliusban
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint az élelmiszer-alapanyagok…
Tovább olvasom >Visszaváltási rendszer: Nagyot lépett előre az italcsomagolások újrahasznosítási aránya
Magyarországon a visszaváltási rendszer (DRS) tavalyi bevezetése óta a gyártók,…
Tovább olvasom >A Lidl nagyobb sebességre kapcsol: a Red Bull Showrun hivatalos Partnere lett
A Lidl Magyarország és a Red Bull újabb izgalmas együttműködéssel…
Tovább olvasom >