Megérkezett az új Rama Vajalternatíva
Idén nyáron az Upfield Hungary bevezette a magyar piacra az új Rama vajalternatívát, amely kifejezetten a vajas ízek kedvelőinek kínál környezettudatos választási lehetőséget: környezeti hatása 50%-kal kisebb a vajhoz képest. Az átlagos európai, tehéntejből készült vajjal összehasonlítva, ha egy háztartás Rama Vajalternatívára vált egy teljes évre, azzal annyi üvegházhatású gázt „spórol meg” a bolygónak, mint amennyit egy benzinhajtású autó 500 km alatt kibocsát, vagy 1300 darab műanyag palack előállítása eredményez.
– Vegán portfóliónk legújabb tagját, a Rama Vajalternatívát kifejezetten azok számára alkottuk meg, akik szeretik a vaj ízét, de nyitottak az ökotudatos életmódra. Az olyan alternatív, növényi megoldásokkal, mint amilyen a margarin, megtehetjük az első lépést egy zöldebb, fenntarthatóbb jövő felé – mondta Vincze Renáta, az Upfield regionális marketingigazgatója. //
Kapcsolódó cikkeink
Megújuló gasztronómiai koncepció a Danubius Hotelsnél
Papdi László a Danubius Hotels F&B igazgatója az elmúlt egy…
Tovább olvasom >Violife Professional: Innováció és minőség a növényi alapú konyhában
Az Upfield a világ legnagyobb növényi alapú élelmiszergyártó vállalata. 150…
Tovább olvasom >Flora Plant fagylaltalap
Új Flora Professional 100% növényi alapú, allergénmentes fagylaltalap! Különlegessége, hogy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >