Másodszor aranyérmes a chocoMe
A chocoMe megszerezte második szakmai aranyérmét, mégpedig a világ legrangosabb nemzetközi szakmai verseny világbajnoki döntőjén, az International Chocolate Awardson. Ezzel hivatalosan a világ legjobb magvas tejcsokoládés drazséja címet nyerte el. A díjat chocoMe Raffinée mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt etióp harrar kávéval bevont piemonte-i mogyoró termékével érdemelte ki. Az elismerést idén is Londonban, a The Chocolate Show rendezvény keretein belül vette át októberben.
– A világversenyt megelőző kelet-európai regionális elődöntőn pár héttel ezelőtt szintén aranyéremmel tüntették ki a Raffinée terméket, így már sejteni lehetett, hogy dobogósak leszünk a világbajnokság döntőjében, de arra nem számítottam, hogy a tavalyi évet követően (amikor a világ legjobb fehércsokoládés magvas drazséja címet nyertük el) idén is aranyéremmel térhetünk haza – mondta Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója, tulajdonosa.
A chocoMe ezzel 32-re gyarapította a nemzetközi csokoládés szakmai elismeréseinek számát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Positive Adamskynál az év legeredményesebb ügynökségvezetői
Ügynökségvezetői kategóriákat nyert a Positive Adamsky két menedzsmenttagja az Agency…
Tovább olvasom >Megújult ízzel és külsővel tér vissza a Red Bull Zero
Kalóriától és cukortól mentes vadonatúj ízzel indítja az évet az…
Tovább olvasom >210 tonnányi adományt gyűjtött az ALDI vásárlóival jótékony célra
Az ALDI 2024-ben is számos jótékonysági akcióban vett részt, és…
Tovább olvasom >