Másodszor aranyérmes a chocoMe
A chocoMe megszerezte második szakmai aranyérmét, mégpedig a világ legrangosabb nemzetközi szakmai verseny világbajnoki döntőjén, az International Chocolate Awardson. Ezzel hivatalosan a világ legjobb magvas tejcsokoládés drazséja címet nyerte el. A díjat chocoMe Raffinée mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt etióp harrar kávéval bevont piemonte-i mogyoró termékével érdemelte ki. Az elismerést idén is Londonban, a The Chocolate Show rendezvény keretein belül vette át októberben.
– A világversenyt megelőző kelet-európai regionális elődöntőn pár héttel ezelőtt szintén aranyéremmel tüntették ki a Raffinée terméket, így már sejteni lehetett, hogy dobogósak leszünk a világbajnokság döntőjében, de arra nem számítottam, hogy a tavalyi évet követően (amikor a világ legjobb fehércsokoládés magvas drazséja címet nyertük el) idén is aranyéremmel térhetünk haza – mondta Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója, tulajdonosa.
A chocoMe ezzel 32-re gyarapította a nemzetközi csokoládés szakmai elismeréseinek számát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A legpiacképesebb e-kereskedők között a Praktiker webáruház
Újabb rangos elismerést kapott a magyar tulajdonú Praktiker webáruháza. A…
Tovább olvasom >Black Friday másképp: görbe tükröt tart az Euronics új kampánya
Új forgatókönyvvel és filozófiával készül az idei Black Friday-szezonra az…
Tovább olvasom >Terjeszkedik a Scruton kávézólánc: több Libri könyvesboltban váltják a Café Frei egységeit
A 2020-ban alapított Scruton kávézólánc az idei évben jelentős terjeszkedésbe…
Tovább olvasom >