Más ízvilág
Februárban szervezte első ízben Fűszerakadémia fantázianevű rendezvényét a Wiberg cég termékeit forgalmazó T. Nagy Tamás Kft. Az eseményen az ismert vállalkozó meghívott partnerei vehettek részt, akiknek a cég osztrák képviselői (többek között a termékfejlesztés gasztronómiai oldaláért felelős séf-stáb tagja) mutatták be az elmondottak szerint a világ legjobb termőterületeiről származó fűszereket és a belőlük készült fűszerkeverékeket.
A Marriottban rendezett zártkörű fórum nélkülözte a promóciós felhangokat; az importőr az ételízesítés egy másik dimenzióját próbálta érzékeltetni a neves éttermekből érkezett szakácsoknak.
– Nem az eladásokat akartuk előkészíteni a jól képzett szakembereknek tartott konzultációval – hangsúlyozta a kizárólag prémiumtermékek kereskedelmével foglalkozó T. Nagy Tamás –, inkább valamiféle szemléletváltást kívántunk megindítani bennük.
A szakácsok megszagolhatták, megízlelhették, más hasonló fűszerekkel összehasonlíthatták a Wiberg készítményeit, és hogy mindez szemléletesebb legyen, egy ezekkel készült fogásokból álló ételsort kóstoltak végig. Lesz folytatás, ígérte T. Nagy Tamás, idén még legalább egy hasonló. Később sűrűbben szerveznek Fűszerakadémiát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Meglepetés a nemzetközi szállodaláncok rangsorában: a nagy nevek alulteljesítettek
A nemzetközi szállodaláncok között végzett felmérésben meglepő eredmények születtek, amelyek…
Tovább olvasom >Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >