Más ízvilág
Februárban szervezte első ízben Fűszerakadémia fantázianevű rendezvényét a Wiberg cég termékeit forgalmazó T. Nagy Tamás Kft. Az eseményen az ismert vállalkozó meghívott partnerei vehettek részt, akiknek a cég osztrák képviselői (többek között a termékfejlesztés gasztronómiai oldaláért felelős séf-stáb tagja) mutatták be az elmondottak szerint a világ legjobb termőterületeiről származó fűszereket és a belőlük készült fűszerkeverékeket.
A Marriottban rendezett zártkörű fórum nélkülözte a promóciós felhangokat; az importőr az ételízesítés egy másik dimenzióját próbálta érzékeltetni a neves éttermekből érkezett szakácsoknak.
– Nem az eladásokat akartuk előkészíteni a jól képzett szakembereknek tartott konzultációval – hangsúlyozta a kizárólag prémiumtermékek kereskedelmével foglalkozó T. Nagy Tamás –, inkább valamiféle szemléletváltást kívántunk megindítani bennük.
A szakácsok megszagolhatták, megízlelhették, más hasonló fűszerekkel összehasonlíthatták a Wiberg készítményeit, és hogy mindez szemléletesebb legyen, egy ezekkel készült fogásokból álló ételsort kóstoltak végig. Lesz folytatás, ígérte T. Nagy Tamás, idén még legalább egy hasonló. Később sűrűbben szerveznek Fűszerakadémiát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >Durva áremelkedés jöhet: akár 1000 forinttal is drágulhat egy doboz cigaretta
Komoly drágulás fenyegeti a dohányosokat Magyarországon: az Európai Bizottság új…
Tovább olvasom >