Márka és étterem gyümölcsöző együttműködése
Massimo Bottura és a Lavazza együtt ünnepelte Bilbaóban az Osteria Francescana első helyét a világ 50 legjobb éttermét rangsoroló 2018. évi díjátadót követően. A Lavazza évek óta együttműködik a három Michelin csillagos világhírű Massimo Botturával. Ezen kívül Massimo Bottura az egyik főszereplője a Lavazza 2018-as naptárának, amely az az Egyesült Nemzetek által meghatározott 20 fenntartható fejlődési cél globális művészeti szószólója. A kiadványban a sztárséf cselekvésre szólít fel az élelmiszer-hulladék leállításával kapcsolatban, amelyet Bottura Food for Soul elnevezésű a nonprofit szervezete is képvisel.
Az idén 16. alkalommal megrendezett, a világ 50 legjobb éttermet rangsoroló díjának 2012 óta a Lavazza a hivatalos kávéja. Az idei együttműködés tovább erősíti a márka szilárd kapcsolatát a csúcsgasztronómiával, amely újfajta gondolkodást indított el a kávé minőségéről és az italhoz kapcsolódó innovációkról. A csúcskonyhák világhírű rendezvényén Massimo Bottura mellett a Lavazza séf nagyköveteit, Virgilio Martinez-t, Adriàs Albert-t, Enrico Crippát is díjazták.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >