Márka és étterem gyümölcsöző együttműködése
Massimo Bottura és a Lavazza együtt ünnepelte Bilbaóban az Osteria Francescana első helyét a világ 50 legjobb éttermét rangsoroló 2018. évi díjátadót követően. A Lavazza évek óta együttműködik a három Michelin csillagos világhírű Massimo Botturával. Ezen kívül Massimo Bottura az egyik főszereplője a Lavazza 2018-as naptárának, amely az az Egyesült Nemzetek által meghatározott 20 fenntartható fejlődési cél globális művészeti szószólója. A kiadványban a sztárséf cselekvésre szólít fel az élelmiszer-hulladék leállításával kapcsolatban, amelyet Bottura Food for Soul elnevezésű a nonprofit szervezete is képvisel.
Az idén 16. alkalommal megrendezett, a világ 50 legjobb éttermet rangsoroló díjának 2012 óta a Lavazza a hivatalos kávéja. Az idei együttműködés tovább erősíti a márka szilárd kapcsolatát a csúcsgasztronómiával, amely újfajta gondolkodást indított el a kávé minőségéről és az italhoz kapcsolódó innovációkról. A csúcskonyhák világhírű rendezvényén Massimo Bottura mellett a Lavazza séf nagyköveteit, Virgilio Martinez-t, Adriàs Albert-t, Enrico Crippát is díjazták.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >