Majomkenyér Kekszmorzsa család
Mentes, finom és fenntartható termékcsaláddal bővült a Majomkenyér-portfólió. A termékek, amelyek a gyártás során eltörnek, kekszmorzsaként kelnek új életre, kiszolgálva azt a vásárlói igényt, hogy otthon is finom, mentes édességeket készíthessenek az önként vagy kényszerből diétázók úgy, hogy egy fenntartható, upcycled terméket választanak, amely egészséges és környezetbarát. Három ízben – csokoládés, narancsos-fahéjas, kókuszos-citromos – kaphatóak a termékek, mindegyik glutén-,
tej-, szója- és pálmaolajmentes, de van köztük vegán és hozzáadott cukor nélküli is.
Bevezetés hónapja: 2024. január
Bevezetési kedvezmények és támogatások: online megjelenés, influencer-együttműködés, receptkampány/nyereményjáték
Kapcsolafelvétel: Majomkenyér.hu Kft.
Kapcsolattartó: Salgó-Agócs Andrea;
T.: 06-20-506-3435;
e-mail: majomkenyer@majomkenyer.hu; web: www.majomkenyer.hu
Kapcsolódó cikkeink
A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >Közös nyilatkozatban hívják fel a figyelmet a BIOEAST-tagországok a fenntartható természeti erőforrás-használathoz kapcsolódó kutatás és innováció fontosságára
A soros magyar EU-elnökség a BIOEAST kezdeményezéssel együttműködve magas szintű…
Tovább olvasom >Egyre átgondoltabb AI-fejlesztések zajlanak
Az innovációban élenjáró és a digitális átállást kiemelten kezelő cégeknél…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője
Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a magyarok közel fele nem használ fényvédő krémet, ráadásul a déli órákban sem kerülik a napfényt
Egy friss, reprezentatív kutatás szerint a magyar lakosság mindössze 8…
Tovább olvasom >Rekordbírsággal majdnem 400 millió forintra büntette a GVH a Bookingot
Nem teljesítette maradéktalanul a korábbi jogsértések megszüntetését előíró kötelezettségeit a…
Tovább olvasom >