Majdnem dobogón a magyarok
A Hoventa szakkiállítás keretein belül idén második alkalommal rendezték meg Magyarországon az MNGSZ rendezésében a Global Chefs Challenge melegkonyhás verseny közép-európai kontinentális elődöntőjét. A tét a világdöntőbe jutás volt – mint tudott: minden elődöntőből a győztes juthat a Santiago de Chilében rendezett világdöntőbe. A feladat a 2009–2010 közötti időszakban egy négyfogásos exkluzív menü 12 személyre történő elkészítése és tálalása. A magyar versenyzőpár, Tóth Tamás és Berki Zsolt nagyon jó versenyzéssel negyedik helyezést ért el, mindössze tizedpontokkal lemaradva a dobogóról. A győztes a holland csapat lett, mögöttük a második és a harmadik helyet a svájciak és a luxemburgiak szerezték meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >