Majdnem dobogón a magyarok
A Hoventa szakkiállítás keretein belül idén második alkalommal rendezték meg Magyarországon az MNGSZ rendezésében a Global Chefs Challenge melegkonyhás verseny közép-európai kontinentális elődöntőjét. A tét a világdöntőbe jutás volt – mint tudott: minden elődöntőből a győztes juthat a Santiago de Chilében rendezett világdöntőbe. A feladat a 2009–2010 közötti időszakban egy négyfogásos exkluzív menü 12 személyre történő elkészítése és tálalása. A magyar versenyzőpár, Tóth Tamás és Berki Zsolt nagyon jó versenyzéssel negyedik helyezést ért el, mindössze tizedpontokkal lemaradva a dobogóról. A győztes a holland csapat lett, mögöttük a második és a harmadik helyet a svájciak és a luxemburgiak szerezték meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Világszintű megaprodukciót valósít meg a magyar rendezvényszervező cég
Ötórás Depeche Mode koncertet állít színpadra egy magyar rendezvényszervező cég,…
Tovább olvasom >Ízek Jókai Mór asztaláról
Törzsvendégprogramukhoz csatlakozó ínyenceknek és gasztroélmény-vadászoknak rendez a VakVarjú étteremcsalád különleges…
Tovább olvasom >