Majdnem dobogón a magyarok
A Hoventa szakkiállítás keretein belül idén második alkalommal rendezték meg Magyarországon az MNGSZ rendezésében a Global Chefs Challenge melegkonyhás verseny közép-európai kontinentális elődöntőjét. A tét a világdöntőbe jutás volt – mint tudott: minden elődöntőből a győztes juthat a Santiago de Chilében rendezett világdöntőbe. A feladat a 2009–2010 közötti időszakban egy négyfogásos exkluzív menü 12 személyre történő elkészítése és tálalása. A magyar versenyzőpár, Tóth Tamás és Berki Zsolt nagyon jó versenyzéssel negyedik helyezést ért el, mindössze tizedpontokkal lemaradva a dobogóról. A győztes a holland csapat lett, mögöttük a második és a harmadik helyet a svájciak és a luxemburgiak szerezték meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: júniusban a vendégek száma 4,4, a vendégéjszakáké 5,1 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit
2025 júniusában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken közel…
Tovább olvasom >A St. Andrea Szőlőbirtok lett Az év pincészete Magyarországon
A magyar borászatok hittel, kitartással, hűséggel dolgoznak, lépést tartanak a…
Tovább olvasom >Strandokat és fagyizókat ellenőrzött a fogyasztóvédelmi hatóság
Strandokat és fagyizókat ellenőrzött a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság…
Tovább olvasom >